Acronis Cyber Protect 16: Ny standard för cybersäkerhet och dataskydd
Hem SÄKERHET Acronis Cyber Protect 16 sätter en ny standard för cybersäkerhet och dataskydd

Acronis Cyber Protect 16 sätter en ny standard för cybersäkerhet och dataskydd

Publicerat av: Redaktionen

Acronis sätter en ny standard för cybersäkerhet och dataskydd med lanseringen av Acronis Cyber Protect 16.

Den senaste versionen av Acronis Cyber Protect möjliggör enkel och snabb återställning efter cybersäkerhetsincidenter och dataförluster

Acronis, en ledande leverantör av cyberskydd, är stolta över att presentera den senaste versionen av sin flaggskeppsprodukt: Acronis Cyber Protect 16. Acronis Cyber Protect ger ett robust skydd mot cyberhot och har oöverträffade funktioner för säkerhetskopiering och återställning. Den senaste versionen sätter en ny standard för enkel och snabb återställning efter cyberattacker eller dataförluster, särskilt för moderna företag med flera anläggningar.

Acronis Cyber Protect 16: Ny standard för cybersäkerhet och dataskyddVi ser tydligt att behovet för integrerade cybersäkerhets- och dataskyddslösningar som uppfyller kraven hos organisationer med hybrid-arbetsmodeller ökar i takt med att tekniken utvecklas. Ökat distansarbete och en snabbt föränderlig hotbild har gjort angreppsytorna större och skapat nya problem när det gäller datatillgång och integritet. Med Acronis Cyber Protect 16 får företag tillgång till en ny centraliserad instrumentpanel som förbättrar hanteringen ytterligare tack vare ett enda fönster, vilket ger synlighet och förenklad hantering för hela miljön.

Ytterligare funktioner i Acronis Cyber Protect 16

  • Skydd mot cyberhot: Artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) skyddar proaktivt data, applikationer och system från avancerade cyberattacker, inklusive ransomware och andra former av skadlig kod.
  • Snabb återställning: Användare kan själv återställa slutpunkter och fysiska arbetsbelastningar från fjärrplatser med bara ett klick vilket minskar beroendet av central IT-support.
  • Lägre TCO: Brett stöd för flera generationers operativsystem gör att leverantörerna kan samordnas utan att kompromissa med skyddet.
  • Förenklad hantering: Central hantering, lokal autonomi, sömlös integration samt befintliga verktyg från tredje part ger en enhetlig bild av säkerhetskopiering och återställning samt ett brett stöd för flera generationers operativsystem.
  • Datasuveränitet: Med hjälp av Acronis omfattande nätverk av globala datacenter kan användarna säkerställa efterlevnad av och förståelse för regionala lagar om datasuveränitet.

”Lanseringen av Acronis Cyber Protect 16 demonstrerar vårt engagemang för att skydda alla data, applikationer och system”, säger Gaidar Magdanurov, VD på Acronis. ”Dagens hybrid- arbetsplatser kräver tillförlitliga lösningar för cyberskydd med möjlighet till snabb och enkel återställning efter incidenter. Många branscher, som tillverkning, finans, sjukvård och detaljhandel, har inte råd med driftstopp och förlitar sig på att icke-IT-personal ska kunna utföra återställningar. Detta är precis vad Acronis Cyber Protect 16 erbjuder: återställning med bara ett klick efter cyberattacker eller dataförluster.”

Acronis Cyber Protect 16 erbjuder en unik integration av säkerhetskopiering, katastrofåterställning, cybersäkerhet och fjärrhantering av slutpunkter via en enda kostnadseffektiv och funktionell plattform. Med möjligheten att snabbt återställa vilken dator som helst utan att IT-personal behöver ingripa kan specialiserade eller industriella dataföretag, särskilt inom operativ teknik (OT) och industriella styrsystem (ICS), känna sig trygga och minimera kostsamma driftstopp orsakad av potentiella intrång. Integreringen av dataskydd, återställningsfunktioner och avancerade säkerhetsfunktioner är utformad för att säkerställa kontinuitet i verksamheten. Acronis är ledande inom innovation för cybersäkerhet och strävar efter fortsatt utveckling och anpassning när de navigerar i den komplexa digitala världen.

”Med Acronis Cyber Protect erbjuder vi våra kunder den sinnesro som en verklig lösning för cyberresiliens innebär”, säger Alan Conboy, Field CTO på Scale Computing. ”Vi är helt övertygade om att om någon av våra kunder drabbas av en cyberincident så kan vi få dem online igen på några minuter. Acronis integrerar sömlöst omfattande säkerhetskopiering och återställning, endpoint-hantering och cybersäkerhet från samma konsol för att möta behoven i vårt breda utbud av kundmiljöer, olika operativsystem och organisationsstorlekar. De är vår huvudleverantör när det gäller att skala upp vår verksamhet med prisvärda tjänsteerbjudanden i världsklass.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00