Uppgraderingar till 4G/5G ger nya funktioner och ytterligare värde för kunderna
Hem NYHETERNÄTVERK Uppgraderingar till 4G/5G ger nu nya funktioner och ytterligare värde för kunderna

Uppgraderingar till 4G/5G ger nu nya funktioner och ytterligare värde för kunderna

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av 2025 kommer 2G- och 3G-näten att fasas ut i Sverige och allt som är kopplat till dessa nät kommer att sluta fungera.

Inför nedstängningen genomför Gomero uppgraderingar av installerade SIPP-enheter vilket ger våra kunder bättre möjligheter till distans- och realtidsövervakning av kritiska komponenter på transformatorstationer.

Under hösten påbörjade Gomero utrullningsförberedelserna för uppgraderingsarbetet.

”Vi ser fortsatt hög aktivitet under 2024. Vårt fokus under 2024 och 2025 ligger främst på Sverige och Australien. För att sedan flytta fokus till uppgradering av installerade enheter i Finland, Norge, Danmark och Tyskland”, säger Jan-Eric Nilsson, VD Gomero.

SIPP får bättre prestanda och högre säkerhet
Uppgraderingar till 4G/5G ger nya funktioner och ytterligare värde för kundernaI samband med uppgraderingen passar vi på att implementera ett antal nya funktioner som skapar ytterligare värde för våra kunder. Med en omfattande och ständigt växande installerad bas av enheter hos välrenommerade kunder i nio länder skapas en plattform för ytterligare intäkter för både After Sales och Subscription. Till exempel har vi implementerat en förbättrad övervakning av SIPP-enhetens ingående komponenter. Resultatet av detta blir ett effektiviserat underhåll, bättre prestanda och ökad hållbarhet.

Uppgraderingen innebär inte bara högre hastigheter och ökad kapacitet, utan även högre IT-säkerhet med end-to-end-kryptering, vilket är en av de mest pålitliga metoderna för att säkerställa sekretess och säkerhet för digital kommunikation. Med en kundcentrerad och långsiktig strategi är målet alltid att kunna erbjuda en högpresterande lösning med snabb och pålitlig kommunikation över hela produktlivscykeln.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00