Advanced Engineering och Elektronikmässan lockade rekordmånga besökare till Kistamässan
Hem EVENT Advanced Engineering och Elektronikmässan lockade rekordmånga besökare till Kistamässan

Advanced Engineering och Elektronikmässan lockade rekordmånga besökare till Kistamässan

Publicerat av: Redaktionen

Advanced Engineering och Elektronikmässan, ett ledande evenemanget för avancerad teknik och elektronikindustrin avslutades nyligen med ett rekordstort antal besökare och utställare.

Under de två dagarna samlades 2163 unika besökare för att utforska de senaste innovationerna och nätverka med över 150 framstående företag som ställde ut.

Advanced Engineering och Elektronikmässan lockade rekordmånga besökare till Kistamässan

Advanced Engineering och Elektronikmässan

Kistamässan i Stockholm kunde deltagare aktivera sig i det senaste inom branschen. Med två scener som pulserade av full aktivitet presenterades spännande paneldiskussioner och föreläsningar. Embedded Conference Scandinavia var en av de höjdpunkterna under mässan. Här erbjöds en plattform för att utforska de senaste trenderna inom inbyggda system och mjukvaruutveckling.

En av mässornas mest imponerande höjdpunkter var presentationen av flera innovativa fordon.

Besökarna fick en unik möjlighet att utforska och interagera med banbrytande teknologier inom fordonsindustrin.

”Vi är överväldigade av det stora intresset och engagemanget från både besökare och utställare på årets Advanced Engineering och Elektronikmässan.” säger Vincent Lind, Projektledare för Advanced Engineering och Elektronikmässan. ”Det har varit en fantastisk möjlighet för alla inom branschen att komma samman, dela kunskap och upptäcka de senaste trenderna och lösningarna inom avancerad teknik och elektronik.”

Advanced Engineering och Elektronikmässan kommer tillbaka till Kistamässan, Stockholm igen den 2-3 April 2025.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00