Dell och Nokia i strategiskt partnerskap
Hem LEVERANTÖRDELL Dell och Nokia i strategiskt partnerskap

Dell och Nokia i strategiskt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies och Nokia ingår ett strategiskt partnerskap för att driva på utvecklingen inom telekombaserade öppna nätverksarkitekturer och privata 5G-nätverk för organisationer.

Genom att dra nytta av respektive bolags expertis och branschledande lösningar ska partnerskapet bidra till att driva på utvecklingen inom telekom.

Som ett led i det nya strategiska partnerskapet kommer Dell bland annat att leverera infrastrukturlösningar till Nokias Airframe-kunder i telekombranschen samtidigt som Nokias Digital Automation Cloud (NDAC) kommer användas av Dell för att erbjuda privata 5G-nätverksuppkopplingar till organisationer.

Dell och Nokia i strategiskt partnerskap”Detta partnerskap gör både Dell och Nokia mer flexibla och skapar förutsättningar för att bättre möta kunders framtida behov. Med Dells expertis inom digital transformation och företagets globala räckvidd, tjänster och support kommer Nokia AirFrame kunder kunna dra nytta av en sömlös upplevelse samtidigt som Dells kunder får en heltäckande skalbar lösning för privata trådlösa lösningar,” säger Nishant Batra, ansvarig för strategi och teknik på Nokia.

 Med utgångspunkt i befintlig forskning och utveckling kring nätverksfunktionalitet kommer de två företagen samarbeta kring plattforms- och applikationstestning och livscykelhantering i Dell Open Telecom Ecosystem Lab. Dell och Nokia planerar också att certifiera arbetslaster på Dell Telecom Infrastructure Blocks som stödjer Nokias molnerbjudanden, samtidigt som de båda företagen också fortsätter samarbeten med OEM-aktörer.

”Tillsammans kommer vi kunna förenkla och snabbare skala upp moderna telekomnätverk och användningsområden för privat 5G,” säger Dennis Hoffman, ansvarig för Telecom Systems Business på Dell Technologies. ” Decennier av erfarenhet inom digital transformation gör oss väl lämpade att arbeta tillsammans med Nokias kunder för att fortsätta utveckla deras nätverksmoln på branschens mest sålda plattform.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00