Insight tecknar nytt globalt strategiskt partneravtal med Microsoft för att påskynda tillväxt i molnet
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Insight tecknar nytt globalt strategiskt partneravtal med Microsoft för att påskynda tillväxt i molnet

Insight tecknar nytt globalt strategiskt partneravtal med Microsoft för att påskynda tillväxt i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Lösningsintegratören Insight Enterprises meddelar att de tecknar ett nytt globalt avtal med Microsoft som omfattar ett flerårigt Microsoft Azure Consumption Commitment och ett nytt strategiskt partnerskapsramverk.

Mångmiljardavtalet är ett led i Insights uppdrag att driva digital transformation med Microsofts molnteknik.

Insight, som omsätter miljarder dollar årligen i Microsoft-kopplad försäljning, kommer att ytterligare stärka arbetet med Microsoft för att erbjuda innovativa digitala lösningar och hanterade tjänster byggda på Azure och Microsoft 365 för den globala kundkretsen.

Insight använder Microsofts teknik för att utveckla extraordinärt skalbara och säkra molnlösningar, vilket hjälper företag att utnyttja sin datas fulla potential för att driva handlingskraftiga insikter och låsa upp nya tillväxtmöjligheter.

”Vi har arbetat med Microsoft i mer än 25 år för att förse kunder med teknologi i världsklass”, säger Joyce Mullen, VD, Insight. ”Azure-plattformen är kärnan i vår expertis inom moln, data, AI, cybersäkerhet och edge, när vi hanterar våra kunders kritiska affärsbehov. Kraften i Microsoft Azure och Microsoft 365 snabbar upp deras förmåga att digitalisera.”

Insight samarbetar med Microsoft för att utveckla AI-drivna lösningar som kan automatisera komplexa uppgifter, öka produktivitet och förbättra beslutsprocesser. Som en av de första i partnerledet att skapa erbjudanden för Microsoft 365 Copilot, ger Insight en stark grund för GenAI-användning. Bland erbjudandena finns exempelvis en anpassad Microsoft 365 Copilot Readiness Fast Start-accelerator som ger kunderna en strategisk färdplan för Azure OpenAI Service och Copilotstack.

Insight tecknar nytt globalt strategiskt partneravtal med Microsoft för att påskynda tillväxt i molnet”Insight har lämnat ett avgörande bidrag för att påskynda AI-anpassningen och digitaliseringen för kunder runt om i världen”, säger David Smith, Vice President, Global Channel Sales, Microsoft. ”När ledare inom olika branscher försöker hålla jämna steg med utvecklingen, vänder de sig till Microsoft, och lösningsintegratörer som Insight, för att skapa innovation och göra sin AI-strategi till verklighet på vår tillförlitliga plattform. Tillsammans med partners som Insight tillför vi omfattande branschexpertis, skalbarhet och co-pilotkapacitet till verksamheter som vill förändra varje roll och affärsfunktion inom sin bransch.”

Det nya avtalet stärker Insights Azure-baserade e-handelsplattform, som fungerar som ett inkubationsnav för nya tjänsteerbjudanden på Azure Marketplace. Kunder kommer att få tillgång till smidiga transaktioner och ännu mer konkurrenskraftiga produkter och tjänster anpassade till Microsoft, från Insights ekosystem av fler än 6 000 partners.

Som en Azure Expert Managed Service Provider och global Microsoft Solution Assessments Partner of the Year, har Insight totalt 22 Microsoft-specialiseringar och har uppnått alla sex Microsoft Solutions Partner-beteckningar, samt alla fyra Microsoft Security-specialiseringar. Insight har fått fler än 65 utmärkelser i kategorin årets Microsoft-partner under det senaste decenniet, inklusive elva globala utmärkelser inom olika ämesområden, bland annat AI, Azure-migrering, Internet of Things och mobilappsutveckling.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00