IT-Total välkomnar Claes Karlsson som Head of Sales & Solutions
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-Total välkomnar Claes Karlsson som Head of Sales & Solutions

IT-Total välkomnar Claes Karlsson som Head of Sales & Solutions

Publicerat av: Redaktionen

Vi är stolta att presentera Claes Karlsson som tillträder tjänsten som Head of Sales & Solutions idag, han tar även plats i bolagets ledningsgrupp med särskilt fokus på nya kunder.

Claes har en imponerande bakgrund inom försäljning och ledarskap och kommer att vara en värdefull tillgång för vårt team och våra kunder.

Med över 20 års erfarenhet inom IT-branschen, har Claes en genuin förmåga att driva tillväxt och innovation.

I sina tidigare roller har han visat prov på resultat i ekonomiska termer men ännu viktigare tillsammans med medarbetarna utvecklat en kund och medarbetarnöjdhet till att vara bland de bästa i Norden.

Claes Karlsson Head of Sales and Solutions IT-Total- Att bli en del av IT-Total och den resa vi är på ska bli extremt spännande. Att fortsätta utveckla både våra kunder och nya marknader tillsammans med alla medarbetare på tal kommer att bli fantastiskt kul, säger Claes Karlsson.

IT-Total välkomnar Claes Karlsson som Head of Sales & Solutions

– När möjligheten kom upp att få knyta en så stark profil till vårt lag och fortsatta resa så gick det inte att motstå. Vi har tidigare jobbat ihop och jag vet att Claes är helt rätt för oss både som person och kunskap. Claes kommer bidra med att ytterligare stärka vår närvaro på den svenska marknaden och fortsätta att leverera kundvärde säger Fredrik Rosencrantz, VD på IT-Total.

Hos IT-Total får kunderna svensk IT-säkerhet i framkant levererat av branschens mest engagerade kundteam. Kunderna ska veta att vi ställer extra höga krav på kvalitet och säkerhet när det gäller infrastruktur, processer och personal.

IT-Total har sedan sin start representerat något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00