Pax8 lägger in en ny växel i Norden
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Pax8 lägger in en ny växel i Norden

Pax8 lägger in en ny växel i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Globalt har Pax8 vuxit snabbt med sin marknadsplats för molntjänster.

Också lokalt i Norden satsar de stort.

”Det har visat sig att det finns ett behov av en ny spelare”, säger försäljningschefen David Treiberg.

Pax8 har etablerat sig som en global ledare inom molntjänster genom sin innovativa marknadsplats. Företaget, som grundades med visionen att förbättra distributionen av mjukvara och molntjänster, har expanderat snabbt och värderas nu till 2,7 miljarder dollar. Pax8 når ut till 40 000 globala partners och fokuserar på att skapa en säker och transparent plattform för sina kunder.

Pax8 lägger in en ny växel i Norden

Pax8 försäljningschef, David Treiberg

Som Phylip Morgan, CRO på Pax8, sade i en tidigare artikel på IT-Kanalen växer Pax8 snabbt globalt. Men de satsar också stort i Norden. David Treiberg, som är försäljningschef för Pax8 i Norden, berättar att företaget satsar på snabb tillväxt även här.

– Vi kom hit för två år sedan, på riktigt, då vi kollade in partnermiljön. Det visade sig att det var tydligt att det fanns ett behov av en ny spelare, säger David Treiberg.

Pax8 har identifierat en stark efterfrågan på deras tjänster i Norden och planerar nu att utöka sitt team, särskilt i Stockholm, för att bättre kunna stödja sina partners och stärka ekosystemet.

– Nu ökar vi ambitionerna och ska anställa fler, särskilt i Stockholm. De nyanställda ska stötta våra partners och stärka ekosystemet, tillägger han.

Företaget planerar att expandera sitt nordiska team med fokus på sälj och marknadsföring.

– Företaget har över 400 anställda i EMEA-regionen och har redan uppnått stora framgångar i andra länder runtom i Europa. Vi söker nu att bygga upp vårt växande nordiska team, med särskilt fokus på försäljnings- och marknadsföringsroller, från vårt kontor i Stockholm, Sverige, säger David Treiberg

Marknaden i Norden skiljer sig från andra delar av världen genom sin mognad och snabba anpassning till molnteknologi.

– När jag har tittat på andra europeiska marknader har jag sett att den nordiska marknaden är mogen ur ett cloud-perspektiv. Vi är early adopters. Det finns stor efterfrågan på nya saker här, vilket är positivt när vi lanserar en ny plattform med mycket ny funktionalitet, förklarar David Treiberg.

Han betonar också att partnerföretagen i Norden är mer än redo för Pax8 tjänster.

AI-implementeringarna har också kommit längre i Norden än i många andra europeiska länder, vilket ytterligare stärker regionens attraktivitet för Pax8. Enligt företaget är lokal närvaro kritisk, eftersom de flesta partners servar lokala verksamheter och förstår dynamiken i de lokala marknaderna.

– Vi måste förstå hur man gör affärer lokalt, avslutar David Treiberg.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00