Lagringsplattformen bakom Subarus AI-lösningar
Hem NYHETERAI Lagringsplattformen bakom Subarus AI-lösningar

Lagringsplattformen bakom Subarus AI-lösningar

Publicerat av: Redaktionen

Subaru och Dell Technologies arbetar tillsammans för att stärka förarsäkerheten med hjälp av högpresterande datalagringslösningar.

En ny generation förarassisterad teknik ska göra bilmiljön säkrare för förare, passagerare och fotgängare.

 ”Subaru använder framgångsrikt data och AI-infrastruktur från Dell för att skapa innovationer som ger bilister bättre koll bakom ratten,” säger Arthur Lewis, president, Infrastructure Solutions Group , Dell Technologies på Dell Technologies. ”Den AI-färdiga dataplattformen Dell PowerScale gör det möjligt för Subaru att integrera, analysera och använda data för att nå viktiga insikter.”

Subarus EyeSight Driver Assist Technology finns i mer än 5,5 miljoner fordon och övervakar trafikrörelser, optimerar farthållare och varnar förare om de svajar utanför sitt körfält. Det är världens första system som

Lagringsplattformen bakom Subarus AI-lösningaranvänder stereokamerateknik för förarassistansfunktioner, exempelvis förkollisionsinbromsning och adaptiv farthållare.

EyeSight Driver Assist Technology har genomgående fått toppbetyg från oberoende testinstitut och nu håller Subaru på att utveckla nästa

generation av lösningen. I samband med detta spelar lagringssystemet Dell PowerScale en viktig roll för att lagra, hantera och använda en stor mängd data.

Fler lagringsmöjligheter

På Subaru Lab, som ansvarar för biltillverkarens AI-satsningar, ser man att Dell PowerScale kan lagra cirka 1000 gånger fler filer än de plattformar som användes tidigare. Lagringssystemet förbättrar också Subarus AI-baserade bildanalys genom att bland annat distribuera lagrade filer i datacenter, vilket inte tidigare varit möjligt.

”Vi lever på våra kunders förtroende och med AI-utvecklingen kan vi öka tillförlitligheten i våra bilar och bidra till samhället. Med Dell PowerScale som infrastruktur för EyeSight Driver Assist Technology kan vi fortsätta utveckla våra AI-initiativ och stärka förarsäkerheten,” säger Takashi Kanai, biträdande chef för SUBARU Lab och chef för ADAS Development Department.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00