Oracle hjälper kunder effektivisera globala logistikkedjor
Hem LEVERANTÖRORACLE Oracle hjälper kunder effektivisera globala logistikkedjor

Oracle hjälper kunder effektivisera globala logistikkedjor

Publicerat av: Redaktionen

De nya logistikfunktionerna i Oracle Cloud SCM hjälper kunderna att öka insynen, minska kostnaderna, automatisera regelefterlevnaden och förbättra beslutsfattandet.

Oracle  introducerar nya logistikfunktioner i Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM) för att hjälpa företag med att öka effektiviteten i de globala logistikkedjorna. Uppdateringarna i Oracle Transportation Managementoch Oracle Global Trade Management – som ingår i Oracle Cloud SCM – hjälper kunderna att optimera logistikverksamheten genom att öka insynen, minska kostnaderna, automatisera regelefterlevnaden och förbättra beslutsfattandet.

Företag hanterar stora utmaningar i logistikkedjan – från bristen på komponenter, avbrott i leveransrutterna, föränderliga globala handelsavtal till en växlande kundefterfrågan. Logistikansvariga behöver flexibla och effektiva processer för att snabbt kunna anpassa sina logistikkedjor till den varierande affärsmiljön på global nivå och som hjälper dem att hantera regelefterlevnad, minska sannolikheten för handelsflaskhalsar och minska effekterna av pågående leveransavbrott.

Oracle hjälper kunder effektivisera globala logistikkedjor”De senaste åren har varit tuffa för den globala logistikverksamheten, och många företag har kämpat med att anpassa och skydda verksamheten från avbrott”, säger Srini Rajagopal, Vice President of Logistics Product Strategy på Oracle. ”Med Oracle Cloud SCM kan företag hantera globala transport-, handels- och distributionsprocesser på ett smidigt sätt. De kan förbättra verksamhetens hastighet och precision, optimera servicenivåerna, åtgärda regelefterlevnaden och minska konsekvenserna av avbrott i logistikkedjan.”

De nya funktionerna i Oracle Transportation Management och Oracle Global Trade Management:

  1. Utökade beslutsstödsfunktioner: Ger kunderna möjligheten att kombinera transport- och handelsdata med andra operativa data i Oracle Fusion Data Intelligence. Med förstärkta data kan företag förbättra beslutsfattandet och den globala logistiken genom att få en helhetsbild i realtid av verksamheten.
  2. Utökad modellering av logistiknätverk: Hjälper logistikansvariga att skapa modeller för olika scenarier och jämföra olika schemaläggningsalternativ för förare. De utökade funktionerna för modellering av logistiknätverk hjälper företag att snabbt utvärdera scheman, förbättra besluten kring transportuppdrag och optimera vagnparkens prestanda.
  3. Nytt handelsincitament: Ger kunderna möjligheten att samtidigt automatisera stödet för flera landsspecifika handelsprogram. Genom att automatisera handelsdokumentationen kan företagen minska antalet manuella processer, förbättra noggrannheten och effektiviteten vid deltagande i handelsprogram och minska tull- och skattekostnaderna.
  4. Uppdaterad mobilapp för Oracle Transportation Management:Stöd för tredjepartsleverantörer av transporttjänster och vagnparksknutna förare hjälper appanvändare att buda på lokala leveranser, samla in faktiska belopp över leveranserna och skicka kartor. De nya appfunktionerna och den höga konfigurerbarheten förbättrar effektiviteten i logistikverksamheten genom att ge användarna en mer intuitiv och personlig upplevelse.
  5. Förbättrade verktygspaneler: Ger logistikchefer möjligheten att snabbt och enkelt skapa anpassningsbara verktygspaneler som ger en samlad vy över verksamheten. Med de nya funktionerna för anpassning och datavisualisering av verktygspaneler kan företag öka produktiviteten och ta bättre affärsbeslut.

”Som ett globalt företag med kontor i 143 länder och områden strävar vi hela tiden efter att göra globala handelsavtal synligare och centralt hantera gränsöverskridande affärsprocesser”, säger Gisele Belotto, Principal, Tax, International Tax – Trade and Customs på KPMG. ”Genom att använda många av våra egna verktyg i kombination med våra allianspartners verktyg har vi kunnat optimera våra globala handelsprocesser och kvalificeringar till handelsavtal för att öka effektiviteten, sänka kostnaderna, förbättra kontrollerna och minska riskerna i hela vår verksamhet.”

”Med Oracle har vi kunnat öka produktiviteten och minska tiden det tar att bearbeta fraktkostnaderna”, säger Satish Sharma, President APMEA på Apollo Tyres. ”Med Oracle Transportation Management har vår insyn i logistikkedjan ökat vilket har gjort att vi har kunnat eliminera flera revisionskontroller och administrativa uppgifter kring fraktavräkningar och revisionsprocesser. Företaget har sett en stor ökning av effektiviteten och minskat antalet fel.”

Med Oracle Cloud SCM får företag hjälp med att samla logistikprocesserna för att snabbt kunna agera på nya villkor på efterfrågan, tillgång och marknaden. Eftersom nya funktioner läggs till varje kvartal kan Oracle Cloud SCM hjälpa kunderna att skapa ett motståndskraftigt logistiknätverk och smarta logistikprocesser som tacklar förändringarna.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00