Pax8 och CrowdStrike inleder strategiskt molnpartnerskap för IT-säkerhet i världsklass
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Pax8 och CrowdStrike inleder strategiskt molnpartnerskap för IT-säkerhet i världsklass

Pax8 och CrowdStrike inleder strategiskt molnpartnerskap för IT-säkerhet i världsklass

Publicerat av: Redaktionen

Pax8, den ledande molnhandelsmarknaden och CrowdStrike (Nasdaq: CRWD), en ledare inom molnlevererat skydd av endpoints, workloads i molnet, identitet och data meddelar ett strategiskt partnerskap.

Samarbetet gör det möjligt för små och medelstora företag att förhindra intrång och ransomware-attacker.

Den nya alliansen kommer att ge Managed Service Providers (MSP) tillgång till paketerade produkterbjudanden från CrowdStrike Falcon-plattformen, tillgängliga direkt på Pax8 Marketplace.

Pax8 och CrowdStrike-partnerskapet är resultatet av ett gemensamt engagemang för att ge MSP:er möjlighet att effektivt minska cyberrisker för för små och medelstora företag.

Pax8 och CrowdStrike inleder strategiskt molnpartnerskap för IT-säkerhet i världsklass”Pax8 är stolta över partnerskapet med marknadsledaren inom cybersäkerhet, CrowdStrike, vårt samarbete kommer att sammanföra två kraftpaket inom säkerhets– och IT-branschen ”, säger John Street, Chief Executive Officer på Pax8. ”I takt med att cybersäkerhetslandskapet blir alltmer komplext, inser Pax8 den kontinuerliga efterfrågan från våra partners på säkerhetslösningar av högsta nivå som sömlöst kan integreras i deras molnerbjudanden. Genom att samarbeta med CrowdStrike kommer MSP:er att ligga steget före de hot som utvecklas och leverera exceptionellt värde till sina kunder genom marknadens ledande XDR-plattform.”

Samarbetet mellan Pax8 och CrowdStrike representerar en betydande milstolpe i Pax8s ansträngningar att utöka sin globala marknadsnärvaro och erbjuda branschledande säkerhetslösningar till partners. Detta samarbete skapar en kraftfull synergi som ger stora fördelar för partners, kunder och IT-kanalens övergripande tillväxt och innovation.

”Pax8 och CrowdStrike är enade i den avgörande roll MSP:er spelar för att skydda företag av alla storlekar och hjälpa IT- och säkerhetsteam att överbrygga kompetensklyftan för att ta sig an moderna motståndare. Detta partnerskap för de enastående kapaciteterna hos CrowdStrike Falcon-plattformen till den ledande molnmarknadsplatsen för MSP:er, säger George Kurtz, CrowdStrikes vd och medgrundare. ”MSP:er kommer att kunna distribuera CrowdStrike omedelbart – utan omstart – och dra fördel av konsoliderad fakturerings- och provisioneringsautomatisering.”

För mer info registrera dig på Pax8:s webinar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00