Pedab och Object First i samarbete för avancerat Veeam-dataskydd
Hem SÄKERHET Pedab och Object First i samarbete för avancerat Veeam-dataskydd

Pedab och Object First i samarbete för avancerat Veeam-dataskydd

Publicerat av: Redaktionen

Pedab och Object First ingår partnerskap för att förse Veeamkunder med avancerat dataskydd som minimerar risker för cyberhot såsom ransomware.

Partnerskapet sammanför två företag med kompletterande expertis, inkluderat Pedabs kunskaper inom IT-infrastruktur och mjukvarulösningar samt Object Firsts innovativa lösning för säker backuplagring för Veeam.

Object First är kända för att erbjuda den tryggaste backuplagringen för Veeam, tillgänglig som en out-of-the-box backup-lagringsenhet. Enheten levererar den innersta kärnan av skydd mot incidenter och ransomware och säkerställer att data kan återställas snabbt, komplett och med minimal nedtid.

Pedab introducerar Object Firsts lösning Ootbi (Out-of-the-Box Immutability) på den nordeuropeiska marknaden. Ootbi sätts enkelt upp på 15 minuter och stöder upp till 80 lokala virtuella maskiner, drivet av Veeam Instant Recovery med fyra noder. Lösningens prestanda matchas av dess säkerhet. Den erbjuder objektbaserad immutability utan åtkomst till vare sig roten eller det härdade Linux-operativsystemet, vilket innebär att data varken kan nås, ändras eller tas bort. Ootbis lagringsmiljö är helt säker, validerad och tredjepartstestad och levereras förkonfigurerad ur lådan – ingen säkerhetsexpertis krävs. Med Ootbi kan organisationer skydda sina data med självförtroende, i vetskap om att kritisk information förblir säker och oförändrad, även inför nya cyberhot.

Pedab och Object First i samarbete för avancerat Veeam-dataskydd

Jesper Bartholdson

– Ootbi by Object First är en viktig förstärkning av Pedabs portfölj av noggrant utvalda leverantörer. Samarbetet säkerställer Pedabs mission att kontinuerligt utveckla vårt erbjudande av fullservicelösningar till partners. Med Ootbi kan vi nu hjälpa Veeam-partners att erbjuda sina kunder sinnesro med en immutable backuplagring onsite, säger Jesper Bartholdson, VD för svenska Pedab Group, med ursprung i Borås och Stockholm.

– Vi är glada över att kunna presentera Pedab som vår distributör i norra Europa. Med deras omfattande expertis inom IT-branschen var det ett enkelt val att samarbeta med Pedab, säger Mark Haddleton, EMEA Channel Sales Director på Object First. Tillsammans är vi fast beslutna att leverera säker, enkel och kraftfull backuplagring för Veeam-användare, vilket hjälper organisationer att ligga steget före ransomware-hot.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00