Safeture AB har tecknat fyra viktiga avtal
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Safeture AB har tecknat fyra viktiga avtal

Safeture AB har tecknat fyra viktiga avtal

Publicerat av: Redaktionen

Exlog Global, en amerikansk ledande säkerhets- och riskhanteringspartner till Safeture AB, har tecknat fyra fleråriga avtal med globala organisationer som nu kommer att använda Safetures plattform.

Avtalen hjälper organisationerna att skydda det som är viktigast – deras medarbetare.

Safeture AB i Lund har utvecklat en världsledande teknisk plattform för att hantera organisationers resesäkerhet, risk- och krishantering och kommunikation. Med hjälp av plattformen, kan företag, organisationer och myndigheter, lokalisera sina anställda var som helst i världen, kommunicera med dem och stödja dem i kriser.  Samtidigt får användaren hela tiden uppdateringar med relevant och viktig information.

Avtalen genom Exlog Global är ytterligare en viktig milstolpe för Safeture på den amerikanska marknaden. De nya kunderna inkluderar:

  • Safeture AB har tecknat fyra viktiga avtalEn global leverantör av högteknologisk processutrustning och system.
  • En välkänd SaaS-organisation med fokus på webbplatsbyggande och hosting.
  • En ledande aktör som arbetar med att främja och skydda demokrati i över 50 länder.
  • En världsomspännande missions-, bistånds- och utvecklingsorganisation med engagemang i över 100 länder.

Dessa kunder kan nu använda Safeture-plattformen och Exlogs säkerhetsassistans och expertrådgivning. Avtalen visar marknadens intresse för att hantera smidig och intuitiv teknik för att öka organisationens motståndskraft.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00