Storyblok CMS är nu tillgängligt på AWS Marketplace
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Storyblok CMS är nu tillgängligt på AWS Marketplace

Storyblok CMS är nu tillgängligt på AWS Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

Genom att vara en del av AWS Marketplace gör Storyblok innehållshanteringen mer sömlös, flexibel och skalbar.

Storyblok, kategoriledare inom CMS (Content Management System), tillkännagav i dag sin lansering på AWS Marketplace.

AWS Marketplace är en onlinebutik som gör det enkelt för företag att hitta, jämföra och omedelbart börja använda programvara och tjänster som körs på AWS.

Optimal prestanda och skalbarhet

Storyblok utnyttjar AWS stabila och pålitliga infrastruktur för att uppfylla företagens växande behov. Den klarar en ökning av trafik, innehåll och användarinteraktioner utan att det påverkar kvaliteten.

Storyblok CMS är nu tillgängligt på AWS MarketplaceEffektiv och förenklad upphandling

Genom att distribuera Storyblok via AWS Marketplace får företagen en strömlinjeformad upphandlingsprocess som minskar komplexiteten i fakturering och hantering. Detta tillvägagångssätt samlar alla kostnader och all administration i ett AWS-konto. Det ger företagen en möjlighet att spåra och kontrollera utgifterna via en enda plattform.

Förbättrad funktionalitet nära till hands

AWS Marketplace förbättrar Storyblok genom att ge tillgång till olika tjänster från tredje part. Genom att utnyttja denna plattform kan företagen integrera ytterligare funktioner, till exempel analys, säkerhetsförbättringar med mera. Med hjälp av dessa extra tjänster kan Storyblok anpassas för att passa affärsbehov och mål.

Barry D’Arcy, VP of Partners på Storyblok, säger: ”Vår lansering på AWS Marketplace är ett naturligt nästa steg i vår affärsrelation med AWS. Vi har upplevt prestanda- och skalbarhetsfördelarna med att ha Storyblok på AWS. Nu gör vi det enklare för andra AWS-kunder att komma igång med vårt moderna CMS.”

Läs mer om hur du kommer igång redan i dag genom att besöka Storyblok eller AWS Marketplace.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00