Telia Company meddelar om en kommande förändring i koncernledningen
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Telia Company meddelar om kommande förändring i koncernledningen

Telia Company meddelar om kommande förändring i koncernledningen

Publicerat av: Redaktionen

Telia Company meddelar idag att Markus Messerer, Senior Vice President, Chief Strategy & Commercial Officer, kommer att lämna Telia för andra möjligheter utanför bolaget.

Markus har varit medlem i koncernledningen sedan december 2020.

Telia Company meddelar om en kommande förändring i koncernledningen

Petr Cermark

Patrik Hofbauer, Telia Companys VD och koncernchef, säger: ”Markus har varit en uppskattad medlem av koncernledningen och har spelat en nyckelroll i att forma Telias strategiagenda under de senaste fyra åren, och att återföra bolaget till tillväxt. Jag önskar honom lycka till i hans framtida åtaganden.”

Från och med den 18 mars 2024 kommer Petr Cermak, som avgår som Telia Danmarks VD när transaktionen med Norlys avslutas i början av april, utöver sin nuvarande roll, att tillfälligt tillträda tjänsten som tillförordnad Chief Strategy & Commercial Officer. Petr har varit VD för Telia Danmark sedan 2021 och har lett vändningen av den verksamheten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00