TOPPMODERN DATAHALL I VARBERG
Hem TEKNIK Toppmodern datahall i Varberg

Toppmodern datahall i Varberg

Publicerat av: Redaktionen

Vår serverhall i Varberg representerar den senaste teknologin inom datacenterinfrastruktur.

Den är konstruerad för att säkerställa maximal driftsäkerhet och tillgänglighet.

För företag som värderar att ha kontroll över sin information hela vägen.

Nu höjer vi kapaciteten och välkomnar fler organisationer att förvara sin data hos oss.

TOPPMODERN DATAHALL I VARBERGRedundant infrastruktur för maximal säkerhet.

Vår serverhall är utrustad med redundant fiber, vilket garanterar oavbruten internetanslutning även vid eventuella nätverksstörningar. Redundant elförsörjning säkerställer att våra system fortsätter att fungera även vid strömavbrott, tack vare våra dubbla kraftkällor och reservaggregat. För att hålla servermiljön optimal, har vi även redundant kylning som upprätthåller rätt temperatur och luftkvalitet dygnet runt.

24/7 övervakning och direktkoppling till Räddningstjänsten.

Säkerheten i vår serverhall är av högsta prioritet. Vi har en övervakning som sker dygnet runt, vilket gör att vi kan upptäcka och hantera eventuella problem omedelbart. Dessutom har vi en direktkoppling till räddningstjänsten, vilket innebär prioriterad hjälp.

Tillgång och flexibilitet för våra kunder.

Vår serverhall är öppen för verksamhet 24/7, vilket innebär att våra rackkunder alltid har tillgång till sina system. Detta är särskilt viktigt för företag och organisationer som behöver ha tillgång till sin data och sina tjänster utan avbrott.

Colocation och fysiska rum

Vi erbjuder premium colocation. Helrack, halvrack eller enstaka units. Vi kan även bygga rum med fysiskt avskilda rack åt kunder med större behov. Vi erbjuder också tjänsten “remote hands”, där vi kan vara behjälpliga med våra tekniker för såväl installation som fysisk felsökning m.m.

Brett spektrum av tjänster och kunder.

Bland våra kunder återfinns kommuner, andra operatörer, större företag och IT-konsulter, vilket vittnar om vår förmåga att erbjuda pålitliga och flexibla lösningar som passar olika typer av verksamheter.

Data stannar i Sverige

En av de viktigaste aspekterna av vår serverhall är dess placering i Varberg, Sverige. Detta innebär att all data som lagras hos oss stannar inom landet, vilket är en betydande fördel för kunder som är angelägna om datasuveränitet och integritet.

Hållbarhet

Varma gångar i en datahall är en metod där serverrack placeras så att den heta luften från servrarnas baksidor riktas mot en central gång. Denna teknik erbjuder flera hållbarhetsfördelar. Genom att separera varma och kalla luftflöden minskar behovet av överdriven kylning, vilket leder till bättre temperaturkontroll och mindre energiförbrukning. När kylsystemet fungerar effektivare minskar energiförbrukningen, vilket leder till lägre driftkostnader och ett minskat koldioxidavtryck. Dessutom minskar stabilare temperaturer risken för överhettning och andra temperaturrelaterade problem, vilket kan förlänga livslängden för serverutrustningen och minska behovet av frekvent byte av komponenter. Varma gångar bidrar till en mer energieffektiv och hållbar drift av datahallar, vilket är fördelaktigt både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Sammanfattningsvis, vår serverhall i Varberg kombinerar toppmodern teknologi med hög säkerhet och flexibilitet, vilket gör den till ett idealiskt val för företag och organisationer som värdesätter driftsäkerhet och dataskydd. Vi är stolta över att kunna erbjuda en så robust och pålitlig lösning för våra kunders IT-behov.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00