Dynatrace blir första partner att integrera med AWS Application Migration Service
Hem SÄKERHET Dynatrace blir första partner att integrera med AWS Application Migration Service

Dynatrace blir första partner att integrera med AWS Application Migration Service

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan verksamheter som flyttar sin IT-infrastruktur till AWS-molnet installera och distribuera Dynatrace-plattformen för att hantera övervakning och säkerhet.

Integrationen är den första i sitt slag som görs med en AWS-partner.

AWS Application Migration Service (MGN) gör att verksamheter under drift kan flytta applikationer och infrastruktur effektivt och säkert till AWS-molnet utan att det påverkar deras tjänster.

Säkrar applikationprestanda under hela processen

Med hjälp av integration kan användarna nu automatiskt installera och distribuera Dynatrace- plattformen från det ögonblick de börjar köra i AWS-molnet. Det ger omedelbar tillgång till omfattande övervakning och säkerhet.

– Nu får våra gemensamma globala kunder hjälp att påskynda sin molnmigrering och modernisering, både när det gäller snabbhet och storlek. Det är något som kräver fullständig insyn i applikationsprestanda. Med insikter från rätt sammanhang, avancerad AI och automatisering kan Dynatrace-användare utföra digitaliseringsarbetet stabilt och säkert i sin miljö, säger Jay Snyder, SVP, Global Partner and Alliances på Dynatrace.

Dynatrace blir första partner att integrera med AWS Application Migration Service– För att hantera molnmigreringen på ett sömlöst, säkert och kostnadseffektivt sätt krävs det en heltäckande lösning som säkrar applikationsprestanda under och efter migreringen. Vi ser integrationen med AWS Application Migration Service som ännu ett bevis på våra ambitioner att säkra våra kunders data. AWS är en mycket viktig partner för oss både internationellt och i Norden och det här är ytterligare en milstolpe i vårt partnerskap, kommenterar Johan Dahlin, Nordenchef på Dynatrace.

Dynatrace integration med AWS Application Migration Service gör det möjligt för organisationer att snabbt och säkert utnyttja Dynatrace-plattformen för att:

• Optimera prestanda – genom att kontinuerligt övervaka applikationer och automatiskt åtgärda potentiella problem innan de eskalerar, hjälper Dynatrace till att upprätthålla hög prestanda och tillgänglighet.

• Hantera kostnader – genom att förstå vilka delar av en applikation som använder mest resurser, gör Dynatrace det möjligt att justera och minska kostnaderna.

• Förstå användarupplevelser – detaljerade insikter i användarnas interaktioner förbättrar kundupplevelsen och leder till varaktiga kundrelationer.

• Hantera efterlevnad och säkerhet – Dynatrace tillhandahåller detaljerade loggar och prestandamått, vilket hjälper ansvariga att uppfylla regulatoriska krav och upptäcka ovanlig aktivitet.

Integrationen av Dynatrace och AWS Application Migration Service är nu allmänt tillgänglig. Besök Dynatrace-bloggen för att läsa mer»

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00