Trend Micro lanserar nytt partnerprogram för att optimera partners intäkter Facebook LinkedIn Twitter
Hem LEVERANTÖRTREND MICRO Trend Micro lanserar nytt partnerprogram för att optimera partners intäkter Facebook LinkedIn Twitter

Trend Micro lanserar nytt partnerprogram för att optimera partners intäkter Facebook LinkedIn Twitter

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Trend Micro lanserar idag ett nytt partnerprogram som är designat för att optimera och öka partners potentiella lönsamhet, generera och identifiera fler potentiella kunder samt möjliggöra för ett utökat tjänsteerbjudande.

I samband med att cyberriskerna eskalerar och IT-miljöer och lösningar blir alltmer komplexa ökar kunders behov av att ha en IT-partner som verkar som en heltäckande tjänsteleverantör snarare än att bara leverera enskilda produkter.

Behovet kommer även utav att det skett en förändring kring hur man idag arbeta med cyberhot, från att tidigare ha arbetat för att upptäcka inkommande och pågående attacker till att istället nu leverera förebyggande åtgärder. Trend Micros partners får tillgång till en kraftfull plattform i Trend Vision One som hjälper dem på förändringsresan och låter dem hantera risker över hela deras kunders attackyta.

För att komplettera det omfattande tekniska utbudet och marknadens ständigt föränderliga krav har Trend Micro skapat ett partnerprogram som levererar följande fördelar:

  • Trend Vision One’s generativa AI-funktionerger SOC-team möjlighet att optimera och effektivisera dagliga arbetsflöden samt förbättra prestanda och produktiviteten.
  • Förbättrad lönsamhet genom fördelaktiga erbjudanden som: inkommande affärer och samförsäljning inom partnergemenskapen, konkurrenskraftiga privata erbjudanden och förbättrade intäkter från tjänster och konsulttjänster för erkända partners.
  • Utökade tjänster, med nya kompetenser för partners att tillskaffa certifikat inom molnsäkerhet, professionella tjänster, hanterade säkerhetstjänster, SOC, IR med mera.
  • Möjlighet till samarbete och att generera fler potentiella kunder med hjälp av verktyg för nykundsbearbetning och kundanpassade workshops.
  • Kompetensutveckling med Trend Campus, vilket är en plattform för hybridinlärning över tre progressiva spår och möjlighet till djupgående 1:1 konsultation för kompetenspartners.
  • Ett integrerat digitalt gränssnitt som täcker in partnersökande, partnerportal, mobilapplikation, nykundsöversikt och molnmarknadsplatser.

– Jag är stolt över att vi lanserar ett nytt partnerprogram, säger Martin Fribrock, Sverigechef på Trend Micro. Det är en viktig milstolpe i vårt engagemang i kanalen och vår möjlighet att stötta våra partners tillväxt och lönsamhet. Med fokus på enkelhet och flexibilitet erbjuder vi våra partners möjligheten att utvecklas tillsammans med oss på Trend Micro och ställa om till en mer tjänstefokuserad bransch.

Trend Micro lanserar nytt partnerprogram för att optimera partners intäkter Facebook LinkedIn Twitter

Trends partnerprogram bygger på en välfungerande kanalverksamhet som omfattar 147 000 profilerade partners där mer än hälften deltagit i cybersäkerhetsutbildningar under det senaste året. Registrerade affärerna har ökat markant, framför allt för samförsäljningsparners som haft en tillväxt med 42 procent på årsbasis i AWS CPPO-partners och en 46 procent ökning för MSP-partners som säljer XDR.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00