Trend Micro lanserar nya AI-drivna funktioner för hantering av cyberrisker
Hem LEVERANTÖRTREND MICRO Trend Micro lanserar nu nya AI-drivna funktioner för hantering av cyberrisker

Trend Micro lanserar nu nya AI-drivna funktioner för hantering av cyberrisker

Publicerat av: Redaktionen

Trend Micro lanserade idag AI-driven cyberriskhantering över hela sin flaggskeppsplattform, Trend Vision One.

Detta integrerar sömlöst mer än 10 branschtekniska kategorier i ett och samma erbjudande, vilket gör det möjligt för säkerhets-, moln- och IT-team att hantera risker proaktivt.

Proaktiv hantering av cyberrisker har blivit en viktig faktor för företagsledare, styrelser och federala myndigheter i takt med att antalet intrång och deras konsekvenser har ökat. De nya AI-drivna funktionerna som erbjuds via Trend Vision One möjliggör förenklad hantering av hela livscykeln för cyberrisker, inklusive upptäckt, riskbedömning, prioritering och åtgärdande, vilket ger användarna långt mer än vad som kan uppnås med äldre verktyg för hantering av attackytor.

Trend Micro lanserar nya AI-drivna funktioner för hantering av cyberrisker– Kunderna vill inte bara ha en plattform som samlar flera olika lösningar, säger Martin Fribrock, Sverigechef på Trend Micro. De vill ha verklig insyn och möjlighet att effektivt bedöma risker. Vi har gått ett steg längre och möjliggör nu organisationer att inte bara veta var deras mest kritiska risker finns, utan också att reducera och åtgärda dem. Med en kraftigt ökad användning under de första sex månaderna är det tydligt att säkerhetsledarna och den bredare cybersäkerhetsbranschen är med på tåget.

De nya funktionerna för hantering av cyberrisker som erbjuds genom Trend Vision One Attack Surface Risk Management (ASRM) kommer att ge cybersäkerhetsteam omfattande, exakt och kontinuerlig riskbedömning i hela företagsmiljön. Detta innebär ett stort framsteg bortom isolerade risköversikter och fasta bedömningar. Tillägget av XDR (Extended Detection and Response) och identitetstelemetri förstärker kraften i Attack Surface Risk Management och hjälper organisationer att bygga upp motståndskraft mot intrång, minimera attackytan och stödja implementering av nolltillit.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00