Försvarsmakten väljer Capgemini för hantering av logistik-, personal- och ekonomisystem

Försvarsmakten väljer Capgemini för hantering av logistik-, personal- och ekonomisystem

Publicerat av: Redaktionen

 Capgemini meddelar idag att Försvarsmakten tecknat ett nytt flerårigt ramavtal för SAP-konsulttjänster med Capgemini, som en av tre leverantörer.

Avtalet innebär att Capgemini bidrar med att säkerställa kontinuitet, kompetens och kvalitet i Försvarsmaktens ledningsstödsystem där bland annat hantering av logistik, personal och ekonomi ingår.

Capgemini valdes i en omfattande urvalsprocess som fokuserade på kompetens i teamet, erfarenhet av leveranser i liknande projekt, samarbetsförmåga och kostnadseffektivitet.

Försvarsmakten väljer Capgemini för hantering av logistik-, personal- och ekonomisystem

Som en del av ramavtalet kommer Capgeminis SAP-experter kontinuerligt stödja Försvarsmakten genom att förstärka med både resurs- och projekttilldelningar genom alla faser av projektets livscykel.

“Vi är stolta över vårt samarbete med Försvarsmakten och att de fortsätter att visa förtroende för Capgeminis förmåga att stödja deras digitala transformation. Vi ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsresa tillsammans med Försvarsmakten för att leverera ökat operativt värde”, säger Caroline Segerstéen Runervik, Nordenchef på Capgemini.

Försvarsmaktens SAP-system, kallat PRIO, har idag 25 000 användare och är ett operativt ledningssystem för att hantera bland annat logistik, personal och ekonomi. Utveckling av det integrerade systemet sker för att möjliggöra ökad operativ förmåga och för att förenkla samarbetet med allierade.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00