Advenica inleder ett nytt samarbete med Synkzone för säkrare cloud-tjänster
Hem NYHETER Advenica inleder nytt samarbete med Synkzone för säkrare cloud-tjänster

Advenica inleder nytt samarbete med Synkzone för säkrare cloud-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Synkzone hjälper företag, myndigheter och organisationer att skydda data.

Tekniken är beprövad och bidrar dagligen till att skydda data mot såväl interna som externa hot och säkerställa överensstämmelse med regelverk och branschstandarder.

Advenica och Synkzone har nu inlett ett samarbete för att möjliggöra användningen av Advenicas datadioder integrerat med Synkzones cloud-tjänst för hög säkerhet. Samarbetet innebär att information antingen kan hämtas från en Synkzone-domän till ett högsäkerhetsnät skyddat av Advenicas datadiod, eller från ett skyddat nät via Advenicas datadioder till Synkzone. Med hjälp av Advenicas datadioder och mjukvaran ”Advenica Data Diode Engine” säkerställs en enkelriktad kommunikation till eller ifrån Synkzones säkra lagrings- och distributionstjänst.

Advenica inleder ett nytt samarbete med Synkzone för säkrare cloud-tjänster─ Vi är mycket glada över att samarbeta med Advenica, ett företag som delar vår vision om att göra informationshantering tryggare och säkrare. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ännu mer kraftfulla lösningar för att skydda deras värdefulla data, säger Jaime Rico, säljchef för Synkzone.

─ Samarbetet med Synkzone är ett samarbete mellan två svenska bolag som bygger högassuranslösningar för svensk digital suveränitet. Tillsammans gör vi Sverige säkrare, säger Marie Bengtsson, VD på Advenica.

Av Advenica

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00