Special-Elektroniks Teknikevent 14-15 maj i Karlstad
Hem EVENT Special-Elektroniks Teknikevent 14-15 maj i Karlstad

Special-Elektroniks Teknikevent 14-15 maj i Karlstad

Publicerat av: Redaktionen

Special-Elektroniks Teknikevent i Karlstad är tillbaka och anmälan är nu öppen.

Deltagarna kommer bjudas på två dagar fyllda med inspiration och kunskap om nya tekniska lösningar och möjligheter.

Utöver en stor utställning bland företagets leverantörer har Special-Elektronik lagt stor vikt vid att kunna erbjuda ett brett och intressant seminarieprogram som inte enbart handlar om teknik.

På programmet står bland annat psykisk livräddning, livet som elitidrottare, teknikspaning och möjligheter och utmaningar med USB.

Den 14-15 maj håller Special-Elektronik återigen sitt uppskattade Teknikevent som kommer hålla till på Karlstads finaste konferensanläggning, Karlstad CCC. Här bjuder de på två dagar fullproppade med inspiration, upplevelser och möjligheter att utforska teknikens fantastiska värld och nya affärsmöjligheter. Eventet är en ypperlig mötesplats för säljare, installatörer och konsulter inom AV-teknik och kabel-TV/fiberoptik för att öka på kunskapsnivån inom deras område, utbyta erfarenheter och skapa meningsfulla kontakter!

Special-Elektronik har bjudit in marknadens ledande tillverkare till eventet som tillsammans kommer visa den senaste tekniken och produkter för moderna arbetsplatser, hybridarbete, digital signage, privata hem, hotell, kabel-TV och mycket mer! Här kommer deltagarna även få möjlighet att lyssna på utbildande föreläsningar av ledande experter inom AV-teknik och andra inspiratörer som lyfter viktiga och spännande ämnen som kan vara intressanta oavsett vilken inriktning eller målgrupp deltagarna har.

Special-Elektroniks Teknikevent 14-15 maj i KarlstadBland annat kommer höjdhopparna Stefan Holm och Melwin Lycke Holm prata om livet som elitidrottare, Crestron utforskar de senaste trenderna och innovationerna på Pro AV-marknaden, genom konkreta auditiva exempel kommer Fohhn låta deltagarna få en unik chans att uppleva och förstå hur mycket ljud betyder för vårt välbefinnande och produktivitet. Panasonic Connect reder ut skillnaderna mellan de olika projektionsteknikerna DLP och LCD och förklarar hur de kan användas på bästa sätt medan Årets Värmlänning Marie Niljung pratar om psykisk livräddning och ger deltagarna verktyg för att skapa en hållbar hälsa för sig själva och andra.

– Vi ser vårt Teknikevent som årets höjdpunkt där vi kan förmedla ny kunskap till deltagarna, skapa intressanta diskussioner och nya relationer, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

Nedan följer exempel från Special-Elektroniks breda föreläsningsprogram:

 • Riding the Wave of change: Adapting to the latest Technologies in PRO AV for a Sustainable Growth, Crestron (Engelska)
 • LCD vs. DLP – Rätt teknik på rätt plats, Panasonic Connect
 • Livet med höjdhopp och vägen till höga höjder, Stefan Holm och Melwin Lycke Holm
 • Lyssna och lär – Utforska ljudets makt över vårt välbefinnande och produktivitet, Fohhn (Engelska)
 • Psykisk livräddning och hållbar hälsa, Marie Niljung
 • Intelligent video! What´s so intelligent about it? Crestron (Engelska)
 • USB från A till C – Möjligheter, utmaningar och framtid, Special-Elektronik
 • A Journey to the Cloud, Crestron (Engelska)
 • Biocentrisk belysning – Påverkar både hälsa och effektivitet, Brainlit
 • Från väggbrytare till pixelstyrning, Alces Umbra
 • Crestron Home – mer än smarta hem, Special-Elektronik
 • Ett modernt AV-nätverk i praktiken, Netgear
 • Glöm inte rummet i mötet, Special-Elektronik
 • Skapa engagemang och produktivitet med Active Learning Classroom, WolfVision (Engelska)
 • Utbildning är viktigt, vad erbjuder våra leverantörer? Special-Elektronik

För personer som är intresserade av att uppleva ett rum med den senaste multikamera-lösningen för högpresterande mötesrum och utbildningslokaler kan de erbjuda en exklusiv visning av Crestron Sightline. I det här demorummet kommer de koppla upp nio kameror och tillhörande displayer där deltagarna kan prova framtidens funktioner för videomöten och presentationer. Demonstrationen kommer hållas fyra gånger under eventet.

Öppettider: 14/5 10.00-16.00 + 17.00-22.30 kvällsaktiviteter, 15/5 08.30-15.30
Plats: Karlstad CCC, plan 3 (Tage Erlandergatan 8, Karlstad)
Kostnad: 990 kr (ex moms) I priset ingår utställning bland våra leverantörer, föreläsningar, lunch båda dagarna, fika, middag + kvällsaktiviteter (14/5)

När utställningen stänger och sista föreläsningen är gjord, samlas alla för att ha en rolig kväll tillsammans med gemensamma aktiviteter. Kvällen avslutas sedan med en trevlig middag på Karlstad CCC.

Läs mer om Teknikeventet och se föreläsningsschemat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00