Agra väljer Iver som ny IT-driftleverantör
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Agra väljer Iver som ny IT-driftleverantör

Agra väljer Iver som ny IT-driftleverantör

Publicerat av: Redaktionen

Agra, en av Skandinaviens största varumärkesbaserade livsmedelskoncerner har valt Iver som ny IT-driftleverantör.

Agra, en norsk familjeägd livsmedelskoncern grundad 1885 med bolag i Norge, Sverige och Danmark, har valt Iver som ny IT-driftsleverantör.

Agra och Iver har tecknat ett flerårigt avtal avseende leverans av drifttjänster, servicedesk, serverdrift, support 24/7/365, kommunikation, kundportal och licenshantering. Agra-koncernen står bakom välkända varumärken som Mills, Melange, Vita hjertego’, Stryhns och Rydbergs. Med över 15 välkända varumärken och en omsättning på nästan 5 miljarder norska kronor är Agra ett av Skandinaviens största varumärkesföretag.

– När vi valde IT-partner var det viktigt för oss att de har bredden och kompetensen att växa med oss, att de är flexibla och kan anpassa sig till våra behov och krav. Dessutom är det viktigt för oss att leverantören kan leverera lösningar som ger oss rätt förutsättningar för att driva, stödja och vidareutveckla våra system i koncernen. Genom upphandlingsprocessen har vi upplevt en flexibilitet som ger oss förtroende för att Iver är rätt partner att leverera detta, säger Helge Mothes, CIO på Agra.

Agra väljer Iver som ny IT-driftleverantör– Det känns bra att vi har vunnit Agras förtroende och att vi tecknar avtal med en ny, stor, skandinavisk kund. Jag är stolt över våra medarbetare som återigen presenterat en modern och relevant lösning som ger Agra rätt förutsättningar att fokusera och lägga tid på sina mest värdeskapande arbetsprocesser. Genom ett nära samarbete och förståelse för Agras affär kommer vårt kundteam säkerställa en modern, stabil och säker leverans, säger Ketil Augustson, VP Business Development, på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00