AI-företaget Zimply tar viktigt steg i tillväxtresan med ny CEO
Hem NYHETERAI AI-företaget Zimply tar viktigt steg i tillväxtresan med ny CEO

AI-företaget Zimply tar viktigt steg i tillväxtresan med ny CEO

Publicerat av: Redaktionen

AI-företaget Zimply, ledande aktör inom intelligent automation och AI-assistenter, meddelar idag en viktig förändring i sin ledningsstruktur.

Malin Blomberg, tidigare CEO på Bidbrain, tillträder som ny CEO (vd) för Zimply.

Parallellt gör företagets båda grundare förändringar i sina befattningar och ansvarsområden. Fred Alpsten, Zimplys tidigare CEO och medgrundare, antar positionen som CGO (tillväxtchef). Daniel Baldwin, medgrundare som hittills kombinerat rollerna som CTO (teknisk chef) och COO (operativ chef), kommer nu att helt och hållet ägna sig åt innovationsutveckling och teknisk ledning som CTO.

Denna organisationsförändring är ett strategiskt steg i linje med bolagets långsiktiga vision och plan för tillväxt. Genom att omstrukturera ledarskapet skapas större utrymme för grundarna att koncentrera sig på sina kärnkompetenser och expertområden, samtidigt som ledarskapet i bolaget förstärks.

Malin Blomberg, har lång erfarenhet av att leda tillväxtföretag genom expansiva faser där några av hennes uppgifter blir att stärka Zimplys marknadsposition och kultur samt skapa större skalbarhet i Zimplys erbjudande.

Fred Alpsten, Zimplys avgående CEO:

AI-företaget Zimply tar viktigt steg i tillväxtresan med ny CEO

Från vänster: Malin Blomberg, tillträdande CEO på Zimply tillsammans med grundarna Daniel Baldwin och Fred Alpsten. (Foto: Andreas Johansson)

”Vi välkomnar Malin Blomberg som vår nya CEO. Det är ett avgörande steg i vår fortsatta tillväxtresa och är en strategisk satsning som vi nu gör med full och entusiastisk övertygelse om att Zimply kommer att nå ännu högre höjder. Med Malin vid rodret kommer Zimply inte bara att växa, utan också skapa ännu mer utrymme för kreativitet och arbetsglädje både hos våra kunder och på Zimply.”

Malin Blomberg, Zimplys tillträdande CEO:

”Jag är djupt imponerad av den framträdande position som Zimply har uppnått på relativt kort tid och av det kompetenta, engagerade teamet som delar en gemensam vision i att befria människor från repetitiva och manuella arbetsuppgifter för att kunna fokusera mer på kvalitativa och stimulerande arbetsuppgifter. Potentialen och möjligheterna med Zimplys affärsmodell är enorma. Den möjliggör för företag av alla storlekar att kunna ta hjälp av AI-assistenter, utan den höga direktinvestering som ofta är förknippad med sådana lösningar. Med min bakgrund inom SaaS och scale-up-företag känner jag mig väl rustad att hjälpa Zimply att ta nästa steg. Jag ser fram emot en spännande och dynamisk tillväxtresa för Zimply.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00