FC Barcelona väljer Fortinet som officiell cybersäkerhetspartner för framtidens Spotify Camp Nou
Hem SÄKERHET FC Barcelona väljer Fortinet som officiell cybersäkerhetspartner för framtidens Spotify Camp Nou

FC Barcelona väljer Fortinet som officiell cybersäkerhetspartner för framtidens Spotify Camp Nou

Publicerat av: Redaktionen

FC Barcelona och cybersäkerhetsföretaget Fortinet ingår ett avtal, där Fortinet blir Espai Barças nya officiella cybersäkerhetspartner för de kommande tre säsongerna, fram till 30 juni 2028.

Tack vare samarbetet får FC Barcelona en säker digital miljö för Spotify Camp Nou och utnyttjar Fortinets branschledande Security Fabric-plattform.

Alliansen mellan klubben och Fortinet är en del av sponsorprogrammet som är kopplat till framtidens Spotify Camp Nou.

Partnerskapet representerar en ny möjlighet för sponsorprogrammet, skapat specifikt för ett av de viktigaste projekten i klubbens historia. Det kommer att öppna upp nya möjligheter som drar fördel av FC Barcelonas globala synlighet och prestige och det som kommer att bli en av världens ledande arenor.

Som en del av avtalet kommer FC Barcelona att implementera Fortinets Security Fabric-plattform, inklusive nästa generations brandväggar, för att säkra wifi, OT-infrastruktur och datacenter på stadion. Fortinets Zero Trust Network Access och slutpunktssäkerhet skyddar användare och enheter. Dessutom kommer centraliserad hantering med AI-driven säkerhetsanalys att erbjuda omfattande nätverkssynlighet. Dessa teknologier integreras sömlöst med FC Barcelonas befintliga IT-investeringar, vilket ökar säkerheten och effektiviteten på Spotify Camp Nou.

Espai Barça är ett revolutionerande projekt som strävar efter att uppdatera och utöka FC Barcelonas faciliteter, inklusive Spotify Camp Nou, och förvandla det till det främsta sportkomplexet som är beläget i centralt i en storstad. Att få tillgång till de bästa cybersäkerhetslösningarna är nyckeln till att uppnå detta mål. Tack vare det får man en säker digital miljö och kan erbjuda den bästa möjliga upplevelsen till alla som besöker stadion.

– Espai Barça är katalysatorn för klubbens digitala transformation, och cybersäkerhet är en grundläggande pelare. Vår allians med Fortinet säkerställer att våra anläggningar kommer att ha det mest avancerade skyddet och en säker digital miljö för alla som besöker stadion. Detta samarbete belyser vårt engagemang för innovation och teknik och klubbens åtagande att erbjuda den bästa upplevelsen, säger Juli Guiu, vicepresident för FC Barcelonas marknadsföringsområde

FC Barcelona väljer Fortinet som officiell cybersäkerhetspartner för framtidens Spotify Camp Nou– Med utgångspunkt i Fortinets historia av cybersäkerhetsinnovation är vi stolta över att stödja FC Barcelonas ambitiösa vision att skapa ett internationellt innovationsnav som drivs av branschledande, banbrytande teknologier. Vårt gemensamma mål att utveckla Spotify Camp Nou till en av världens ledande arenor görs möjligt genom att utnyttja Fortinet Security Fabric-plattformen för att säkra sin digitala miljö, säger John Maddison, Chief Marketing Officer på Fortinet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00