Framtiden hör till innovatörer – HPE:s utsikter för kanalen 2024
Hem LEVERANTÖRHEWLETT PACKARD ENTERPRISE Framtiden hör till innovatörer – HPE:s utsikter för kanalen 2024

Framtiden hör till innovatörer – HPE:s utsikter för kanalen 2024

Publicerat av: Redaktionen

Världen står inför ojämn återhämtning och orsaker som bidrar till makroekonomisk osäkerhet finns det gott om.

Trots detta är HPE:s partner optimistiska om framtiden och de möjligheter branschen står inför.

Den digitala affärsresan är här och enligt IDC kommer organisationers utgifter för digital teknik att växa sju gånger snabbare än den totala ekonomin under 2024.

Det farligaste strategin en organisation kan välja är att ”vänta och se”. HPE ser det som sitt uppdrag att hjälpa partner att nyttja innovation kring megatrenderna edge, hybridmoln och artificiell intelligens (AI), med stöd av Compute-teknik i världsklass. En bit in på 2024 är det dags att titta på resultaten för 2023 och vad 2024 har att erbjuda.

Innovationer för bättre och fler möjligheter

Under de senaste 12 månaderna har HPE investerat kraftigt i produkter och program för att utöka sitt breda partnerekosystem. Genom organisk och icke-organisk innovation – inklusive förvärvet av OpsRamp – har HPE utvecklat och förbättrat strategiska initiativ för att hjälpa partner skapa efterfrågan, öka sin relevans och leverera transformativa resultat till våra gemensamma kunder.

Under HPE Discover 2023 Barcelona med Atmosphere presenterades en utökad portfölj som gör det möjligt för partner att skapa mervärde när vi tar AI till företag. HPE tillkännagav även nya AI-nativa och hybridmolnserbjudanden som för samman ledarskapet inom hybridmoln, superdatorer och AI-programvara, samt en ny Compute-lösning för företag som påskyndar AI-modellträning, tuning och inferens. Ett antal av våra produkter utsågs även till vinnare bland CRN:s 2023 Products of the Year-utmärkelser.

Framtiden hör till innovatörer – HPE:s utsikter för kanalen 2024Under 2024 ökar fokus på att bredda möjligheterna för partner att sälja och förnya tillsammans med HPE. Med denna strategiska prioritering som utgångspunkt har satsningen på HPE Partner Ready Vantage fördubblats för att hjälpa partner utveckla och sälja sina egna varumärkestjänster, vilket öppnar för möjligheter med bättre marginaler. Hittills har över 3 000 partner valt att anmäla sig till HPE Partner Ready Vantage.

Innovationer för att driva lönsam tillväxt

Enligt Technology and Services Industry Association (TSIA) väntar sig HPE:s partner under året en tillväxt på 56 procent gällande intäkter från everything-as-a-service (EaaS). Att partner kan leverera tjänster under eget varumärke blir viktigare än någonsin när tjänsteleverantörer genererar mer än hälften av sina intäkter under eget varumärke. 2

Lönsam tillväxt för partner kommer även fortsättningsvis att vara en strategisk prioritering. Under 2023 introducerades nya verktyg och tjänster, vilka banade väg för en ny ersättningsmodell via HPE Partner Ready Vantage. Denna gör det enklare för våra partner att snabbare och mer effektivt skala för att möta marknaden.

Innovationer för att leverera en klassledande upplevelse

HPE:s tredje strategiska prioritering fokuserar på att leverera en förstklassig upplevelse som gör det möjligt för partner att sälja mer. Genom förbättringar av IT-stabilitet och förenklade processer har partner- och kundupplevelsen förbättrats.

Under 2024 ökar takten i att leverera Compute-erbjudanden och -program till partner. HPE bygger vidare på HPE GreenLake for Compute Ops Management (COM), som möjliggör säker och automatiserad serverhantering var som helst. Genom att introducera ett nytt, förenklat system för kontrakt – FAST 2.0 – fortsätter vi göra framsteg inom leveranstider och synlighet för orderstatus.

Slutligen kommer partner erbjudas samma utbildningsmöjligheter som HPE-anställda och att föra samman dem med rätt experter, för att genom förbättrade HPE Pro Series snabbare avsluta affärer. HPE Sales Pro för säljteam, HPE Tech Pro på tekniksidan och HPE Marketing Pro för marknadsförare.

Innovationer som en kraft för det goda

HPE var det första IT-bolaget som i linje med Parisavtalet satte upp vetenskapligt baserade klimatmål för hela värdekedjan. Då HPE och dess partner tar klimatfrågan på allvar har de i årtionden publicerat Living Progress Report. Tidigare i år förhandsvisades en serie omfattande tjänster för hållbarhet, HPE Sustainability Insight Center, för att hjälpa organisationer att minska sina koldioxidavtryck. Arbetet med att hjälpa våra partner att leverera hållbara lösningar fortsätter 2024.

Tidigare i år välkomnades den första kunden till HPE Diversity Startup Program. Programmet ger nystartade företag som ägs av kvinnor och minoriteter tillgång till HPE GreenLakes molntjänster. HPE ser fram emot att välkomna fler underrepresenterade startups till programmet 2024.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00