AI-lösning först ut på Litiums nya App Cloud
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER AI-lösning först ut på Litiums nya App Cloud

AI-lösning först ut på Litiums nya App Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Litium har lanserat Litium App Cloud, ett nytt smidigare sätt att addera tilläggstjänster till e-handelsplattformen.

Den nya molntjänsten ger ökad skalbarhet, minskad driftskostnad och kortare time-to-market för Litiums kunder.

Den finansiella effekten av innovationen beräknas öka bolagets bruttomarginal från ca 70% till 73-74% vid full användningsgrad allt annat lika.

AI-lösning först ut på Litiums nya App Cloud”Lösningen förenklar för kunderna vilket gör att de kan nå sina affärsmål snabbare och till lägre kostnad än tidigare. Vi ökar effektivitet och lönsamhet samtidigt som vi öppnar upp för nya intäktsströmmar. Vår produktutveckling strävar alltid efter att leverera win-win-win och med app cloud uppnår vi verkligen det” säger Patrik Settlin, vd på Litium.

Litium App Cloud eliminerar behovet av tredjepartsdrift och möjliggör både publika och kundunika appar. Kunder och implementationspartners kan använda de publika apparna eller addera egna tjänster och produkter som paketeras som privata appar inom Litiumplattformen.

Först ut med en publik app är EnlinkAI vars innovativa AI-lösning för generande av produktbeskrivningar kan ge storskaliga effektiviseringsvinster för digitala handlare.

EnlinkAI:s vd och en av grundarna, Edvin Kjäll, delar sin syn på partnerskapet: ”Vi är glada och stolta över samarbetet med Litium, en stark digital plattform med modern teknik. Många av deras kunder är marknadsledande, har tusentals produkter, och har behov av produkttexter på flera olika språk. Det kändes som en bra matchning och vi är övertygade om att intresset för lösningen är stort i vår gemensamma målmarknad”

Litium räknar med att i snabb takt addera både publika och privata appar med smarta tjänster och integrationer till olika tredjepartslösningar. Skalbart och effektivt för alla parter. App cloud finns tillgängligt för Litiums kunder som använder Litium Commerce Cloud. Läs mer om Litium App Cloud här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00