IAR inleder strategiskt partnerskap med AI Sweden
Hem NYHETERAI IAR inleder strategiskt partnerskap med AI Sweden

IAR inleder strategiskt partnerskap med AI Sweden

Publicerat av: Redaktionen

IAR är stolta över det strategiska partnerskap med AI Sweden.

Genom detta samarbete får IAR möjlighet att tillsammans med AI Sweden accelerera den digitala omvandlingen i Sverige, och samtidigt hjälpa kunder att förbättra sina arbetssätt, öka sin konkurrenskraft och snabbare få ut innovation på marknaden.

IAR inleder strategiskt partnerskap med AI Sweden“Vi ser detta partnerskap som en betydande milstolpe för att främja innovation och modernisering inom digitalisering,” säger Richard Lind, VD på IAR. “Integreringen av AI-algoritmer i inbyggda system ökar snabbt, vilket öppnar upp för att inbyggda enheter kan utföra mer komplexa uppgifter. Våra lösningar hjälper till att effektivisera arbetsflöden för mjukvaruutveckling, vilket gör det möjligt för våra kunder att snabbt anpassa sig till föränderliga marknadsförhållanden och öka sin konkurrenskraft.”

Genom att bli partner i AI Sweden får IAR tillgång till spetskompetens, teknik och ett nätverk av organisationer som tillsammans delar ambitionen om att skynda på användningen av AI i Sverige.

“Med partnerskapet i AI Sweden ser vi fram emot att förbättra utvecklingen inom inbyggda system,” tillägger Anders Holmberg, CTO på IAR. ” Förhoppningen är att kunna växla upp arbetet med att ta fram nästa generations IoT-applikationer inom exempelvis industriell automation, smarta städer, hälsovård och medicin, och därmed kunna erbjuda lösningar som är avgörande för våra kunders framgång.”

“Vi är glada att kunna välkomna IAR till AI Swedens partnernätverk. Internet of things är ett teknikområde som hjälper organisationer och företag i många samhällssektorer. AI kan där bland annat lägga grunden för mer avancerade analyser och styrning, och därmed också bidra till AI Swedens uppdrag: Att accelerera användningen av AI i Sverige, till nytta för samhället, vår konkurrenskraft och alla som lever i Sverige,” säger Agneta Jacobson, Director of Strategic Partnerships & Partner Management på AI Sweden.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00