Atea Sverige är årets IBM Partner för andra året i rad
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA Atea Sverige är årets IBM Partner för andra året i rad

Atea Sverige är årets IBM Partner för andra året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Atea prisades dubbelt under partnergalan IBM Nordic Partner Connect 2024 i Stockholm som genomfördes i slutet av mars.

Atea fick för andra året i rad pris som Årets Partner i och med utmärkelsen Sweden Outstanding Partner of the Year.

Dessutom utsågs Atea till Nordic Storage Partner of the Year till följd av framgångarna inom lagring i hela Norden.
Atea Sverige är årets IBM Partner för andra året i rad

Atea utsågs även till årets lagringspartner

– Starka och uthålliga laginsatser från våra medarbetare ligger givetvis bakom de fina utmärkelserna från IBM. Genom ett nära och engagerat samarbete med både kundnytta och värdeskapande i fokus har vi både lyckats utveckla och accelerera den gemensamma affären med IBM och ett partnerskap i landslagsklass, säger Linus Wallin, vd på Atea Sverige.

Atea har under många år haft ett mycket nära samarbete med IBM och blev 2017 första partner i Sverige att uppnå Platinum partner; IBM:s högsta partnernivå.

I takt med att Atea växt kraftigt inom lagring utgör givetvis utmärkelsen Årets Lagringspartner i Norden en viktig milstople i samarbetet med IBM.

– Jag vill rikta ett stort tack till IBM för en dag fylld av både inspiration och innovation. Att vi dessutom prisas som årets partner i Sverige för andra året i rad betyder givetvis mycket för samarbetet och vår gemensamma satsning framåt, säger Annika Gustad, Chef Strategiska Partners på Atea Sverige.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00