Logpoint och IT-TOTAL samarbetar för att säkerställa små och medelstora organisationer i Sverige
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL Logpoint och IT-TOTAL i samarbete för att säkerställa små och medelstora organisationer i Sverige

Logpoint och IT-TOTAL i samarbete för att säkerställa små och medelstora organisationer i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska leverantören av managerade säkerhetstjänster, IT-TOTAL, samarbetar med Logpoint för att erbjuda en SOC-lösning för små och medelstora organisationer.

Logpoint tillkännagav idag ett partnerskap med IT-TOTAL.

IT-TOTAL levererar säker IT-infrastruktur med stort engagemang. Samarbetet möjliggör för IT-TOTAL att erbjuda en komplett SOC-tjänst baserad på Logpoint Converged SIEM med övervakning i realtid, detektion, triage, analys och hantering av kända och okända hot.

”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med IT-TOTAL! Detta möjliggör för små och medelstora organisationer i Sverige att skydda sig mot avancerade hot”, säger Fredrik Jubran, Logpoints regionala chef för MSSP. ”IT-TOTAL har ett dedikerat team med kunskap om metoder, roller och teknik som krävs för att leverera en SOC-tjänst som ger verkligt värde för kunderna. Tillsammans kan vi hjälpa dem med regelefterlevnad och att skydda sig mot cyberattacker.”

IT-TOTAL och Logpoint siktar på att hjälpa kunder med utmaningar som bristen på cybersäkerhetsproffs och den tunga resursbördan för att bygga upp en SOC internt. Svenska organisationer står också inför utökade dataskydds- och cybersäkerhetsregler. Till exempel inför EU direktiv om nätverksinformationssäkerhet (NIS2) och det ställer strikta krav för en bred sektor, vilket påverkar många små och medelstora organisationer.

Logpoint och IT-TOTAL samarbetar för att säkerställa små och medelstora organisationer i Sverige

Logpoint och IT-TOTAL samarbetar för att säkerställa små och medelstora organisationer i Sverige

”Vi granskade noggrant olika SIEM-lösningar på marknaden, och Logpoint matchade vår leverans och affärsmodell”, säger Diego Lopez, affärsutvecklingschef för cybersäkerhet på IT-TOTAL. ”De flesta SIEM-lösningar i branschen är avsedda att passa de större företagen. Logpoint passar också små och medelstora organisationer och erbjuder en pay-as-you-go-modell. Dessutom har Logpoint en lokal närvaro på vår marknad, vilket är mycket viktigt för att utveckla verksamheten på regional nivå.”

IT-TOTAL kommer att erbjuda Logpoint Converged SIEM, en plattform som hjälper kunder att skydda hela verksamheten genom omfattande detektering av hot, utredning och svarsförmåga. Plattformen samlar in och analyserar data över hela IT-infrastrukturen, automatiserar utredningen av säkerhetshändelser och tillhandahåller verktyg för ärendehantering för att hjälpa säkerhetsanalytiker automatisera responsen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00