Ny Fastly-teknik tar sikte på skadliga bottar
Hem SÄKERHET Ny Fastly-teknik tar sikte på skadliga bottar

Ny Fastly-teknik tar sikte på skadliga bottar

Publicerat av: Redaktionen

Den amerikanska molntjänsten Fastly har introducerat Fastly Bot Management, en ny säkerhetslösning designad för att bekämpa automatiserade hot vid kanten av nätverket; DDoS-attacker, kontostölder eller andra cyberhot. 

Den nya lösningen är en integrerad del av Fastlys moderna brandvägg och ger användaren en ny nivå insyn och flexibel hantering för att undersöka bottar och säkerställa att legitim trafik inte blockeras.

Det gör att organisationer kan vara säkra på att deras webbplatser tjänar människor och inte skadliga bottar.

– Vi har byggt Fastly Bot Management som en helt integrerad del av vår edgeplattform i molnet. Det ger våra kunder moderna och tillförlitliga funktioner för att upptäcka och hantera cyberhot. De nya lösningarna är en vidareutveckling av vår moderna brandvägg. Våra kunder, speciellt globala e-handels- och mediaföretag, kan minska antalet bedrägerier de råkar ut för och sänka sina kostnader för tekniklösningar. De får en plattform som är enkel att använda, samt innehåller alla funktioner och den skalbarhet som behövs, säger Kip Compton, produktchef på Fastly, i ett pressmeddelande.

Ny Fastly-teknik tar sikte på skadliga bottar

Kip Compton, produktchef på Fastly

Så här fungerar det: Fastly Bot Management skyddar webbplatser, applikationer och värdefulla data från oönskad, automatiserad trafik. Det är en lösning som snabbt identifierar legitima och oönskade bottar vid kanten av ett nätverk. Den erbjuder flera olika lösningar, både server- och klientbaserade, för att hantera och stoppa attacker. Fastly Bot Management är byggt för att passa moderna utvecklingsteam, genom att minska den komplexitet som kommer av att flera lösningar från olika leverantörer används. Det är en lösning som är enkel att använda, underlättar utvecklares arbete och har höga prestanda.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00