Helt nya MG3 gör global debut på Geneva Motor Show
Hem PRODUKT NYHETER Nya MG3 gör global debut på Geneva Motor Show

Nya MG3 gör global debut på Geneva Motor Show

Publicerat av: Redaktionen

• Världspremiär för en helt ny hybrid från MG
• Utvalda specifikationer för MG Cyberster kommer att avslöjas

MG kommer att lansera en ny mindre hybrid på Geneva Motor Show måndagen den 26e februari. Det här kommer att vara världsdebuten för helt nya MG3, som kommer att erbjudas till europeiska kunder under 2024.

MG3 Hybrid Plus ersätter bensinmodellen som har varit populär på varumärkets brittiska hemmamarknad. Modellen visar varumärkets utveckling av drivlina och det blir den första vanliga hybriden från MG. Det tekniskt avancerade hybridsystemet ger en klassledande kombination av effektivitet och prestanda, samt sätter nya standarder inom ett helt nytt segment för MG. Nya MG3 stärker MG:s satsning för att erbjuda kunder generösa nivåer av utrustning och teknik som standard; såsom nya dubbla skärmar och ett brett utbud av anslutna tjänster.

Aiden He, VD för MG Nordic & Benelux, säger: ”MG3 levererar en exceptionell blandning av prestanda, teknik och prisvärdhet för en hybrid i halvkombiklassen. Vi är övertygade om att det kommer att bli en mycket stark utmanare på en marknad där kunder efterfrågar den här typen av produkt.”

Helt nya MG3 gör global debut på Geneva Motor Show

MG3

”Med MG3 går vi in i ett nytt segment och vi ser fram emot att erbjuda en konkurrenskraftig produkt till svenska folket. Vi uppskattar att de första leveranserna börjar innan sommaren och vi tror mycket på den här modellen”, säger Tomas Ernberg, VD för Hedin MG Sweden.

MG:s nya elektriska roadster, Cyberster kommer även att ha en framträdande plats i Genève. Ett par viktiga specifikationer kommer att presenteras; exempelvis färg, prestanda, effekt och räckvidd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00