Nya Veeam Data Cloud lanseras med ledande dataskydds- och återställningstjänster på en enda molnplattform
Hem TEKNIK Nya Veeam Data Cloud lanseras med ledande dataskydds- och återställningstjänster på en enda molnplattform

Nya Veeam Data Cloud lanseras med ledande dataskydds- och återställningstjänster på en enda molnplattform

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software lanserar idag nya Veeam Data Cloud som är byggt på Microsoft Azure, och levererar den tillförlitlighet som går att förvänta sig från en ledande plattform med enkelheten och tillgängligheten hos en molntjänst.

Idag tillhandahåller Veeam Data Cloud backup-as-a-service (BaaS) för Microsoft 365 och Microsoft Azure, vilket levererar en robust motståndskraft och kraftfull dataskydds- och säkerhetsteknik i en enkel, sömlös användarupplevelse.

– Enligt Veeam Data Protection Trends Report 2024 var 88 procent av företagen antingen mycket eller delvis trygga med att använda en Backup as-a-Service (BaaS) eller Disaster Recovery as-a-Service (DRaaS) för åtminstone några av deras produktionsservrar, säger Dave Russell, tillförordnad CTO på Veeam.

Som den främsta globala leverantören av dataskydd och ransomware-återställning, samt ledande inom säkerhetskopiering för Microsoft 365, tar vi med dessa pålitliga funktioner – för Microsoft 365 och för Microsoft Azure – och levererar dem som en tjänst. Dessa nya As-a-Service-erbjudanden, som erbjuds genom Veeam Data Platform, ger företag möjligheten att förenkla hanteringen och administrationen av sin backup-verksamhet med all den cyberresiliens och tillförlitlighet som finns i Veeams teknik.

Nya Veeam Data Cloud lanseras med ledande dataskydds- och återställningstjänster på en enda molnplattformDen molnbaserade designen av Veeam Data Cloud och den kompatibla dataplattformen i Microsoft Azure ger det bästa skyddet för data i Microsoft 365 och Microsoft Azure, och är redo att installeras med all regelefterlevnad på plats. Arkitekturen är byggd på Zero-trust-principer och utnyttjar Azure Blob Storage som är isolerad från produktionsmiljöer och kontinuerligt gör nya versioner samt underhålls, vilket håller säkerhetskopior säkra och redo för snabb återställning. Denna allt-i-ett-tjänst inkluderar programvara för säkerhetskopiering, infrastruktur och lagring, vilket håller kostnaderna nere och gör dem förutsägbara, samtidigt som hanteringen förenklas.

 Veeam Data Cloud for Microsoft 365

Veeam har baserat nya Veeam Data Cloud for Microsoft 365 på sin pålitliga lösning Veeam Backup for Microsoft 365, som idag har över 18 miljoner skyddade användare. Då Veeam Data Cloud levereras som tjänst kan företag känna sig trygga med ett funktionsrikt, modernt och molnbaserat erbjudande. Veeam Data Cloud for Microsoft 365 är en säkerhetskopieringstjänst som ger omfattande dataskydd och dataåterställning för Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business och Teams, vilket ger företag fullständig kontroll över sin miljö i Microsoft 365.

 Veeam Data Cloud for Microsoft Azure

Veeams första SaaS-erbjudande för säkerhetskopiering på Azure, Veeam Data Cloud for Microsoft Azure, är en hostad och förkonfigurerad säkerhetskopieringstjänst som levererar pålitlig säkerhetskopiering och återställning, som kontrollerar molnkostnaderna och optimerar verksamhetens kontinuitet. Veeam Data Cloud for Microsoft Azure är en säkerhetskopieringstjänst som ger omfattande dataskydd och dataåterställning för virtuella Azure-datorer, Azure SQL och Azure-filer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00