Tre bästa tech-bolag - mest attraktiva arbetsgivare enligt kvinnor
Hem KVINNOR INOM TECH Tre bästa tech-bolag – mest attraktiva arbetsgivare enligt kvinnor

Tre bästa tech-bolag – mest attraktiva arbetsgivare enligt kvinnor

Publicerat av: Redaktionen

Tre har vunnit utmärkelsen Karriärföretag fyra år på rad, nu kammar Tre även hem Karriärsföretagens utmärkelse som mest attraktiva arbetsgivare enligt kvinnor inom tech 2024.

– Vi är oerhört glada att att kvinnor inom tech ser oss som en attraktiv arbetsgivare. Vi är stolta över vår företagskultur och jobbar aktivt med att stärka vår kultur och employer branding.

Tre bästa tech-bolag - mest attraktiva arbetsgivare enligt kvinnor-Tech-branschen är både nationellt och internationellt sett mer mansdominerad, utmärkelsen är ett fint betyg som pekar på att vi går åt rätt håll när det gäller att attrahera fler kvinnliga medarbetare, säger Rozita Dadras, HR-Direktör, Tre Sverige.

Karriärföretagen har under perioden oktober 2023 – mars 2024 genomfört en omröstning bland de kvinnliga medlemmarna i sitt Student och Young professionals. Nätverket består av cirka 30.000 personer varav 55% är kvinnor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00