Pax8 utses till 2024 års Microsoft Global Partner of the Year
Hem LEVERANTÖR Pax8 utses till 2024 års Microsoft Global Partner of the Year

Pax8 utses till 2024 års Microsoft Global Partner of the Year

Publicerat av: Redaktionen

Pax8, den ledande leverantören av Cloud Commerce Marketplace, får utmärkelsen Global Microsoft Partner of the Year 2024.

Priset delas ut till Microsofts mest framstående partners globalt.

Pax8 hedras som särskilt framstående i fråga om innovationer, och för implementeringen av kundlösningar baserade på Microsoft-teknologi.
Pax8 utses till 2024 års Microsoft Global Partner of the Year

David Treiberg, försäljningschef på Pax8 i Norden och Baltikum

“Vi är oerhört hedrade och tacksamma över att ha blivit utsedda till Microsofts Global Partner of the Year,” säger David Treiberg, försäljningschef på Pax8 i Norden och Baltikum. “I Sverige och Norden är vårt samarbete med Microsoft under stark utveckling och är ett viktigt fokus för oss under de kommande åren. Vi har en gemensam styrka i att kunna ge små och medelstora företag avancerade IT-lösningar, som till exempel Copilot. Tillsammans kan vi hjälpa dessa företag att växa. Jag ser fram emot ett tätt samarbete med Microsoft framöver!”

Microsoft Partner of the Year Awards är en utmärkelse som varje år uppmärksammar de av Microsofts samarbetspartners som varit särskilt framgångsrika på olika sätt. Det handlar om partners som under det senaste året har utvecklat och levererat särskilt framstående applikationer, tjänster och AI-innovationer baserade på Microsoft Cloud. Priserna delas ut i olika kategorier och i år hade över 4 700 nomineringar från mer än 100 länder inkommit.

“Grattis till vinnarna och finalisterna i Microsoft Partner of the Year Awards 2024!” sa Nicole Dezen, Chief Partner Officer och Corporate Vice President på Microsoft. “Den innovationskraft som skapats av nyheter inom AI och Copilot drev fram banbrytande tjänster och lösningar från våra partners. Förmågan och kreativiteten i vårt partnerekosystem är verkligen något som inspirerar mig, och årets vinnare visar det bästa av vad som är möjligt att åstadkomma med AI och Microsoft Cloud.”

Vinnarna av Microsoft Partner of the Year Awards 2024 offentliggörs nu inför MCAPS Start for Partners, ett digitalt event som hålls av Microsoft den 10 och 11 juli. Firandet kommer sedan ske under Microsoft Ignite i november.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00