PIMpoint Europe 2024 belyser inrivers kundframgångar
Hem EVENT PIMpoint Europe 2024 belyser inrivers kundframgångar

PIMpoint Europe 2024 belyser inrivers kundframgångar

Publicerat av: Redaktionen

Mer än 500 inriver-partners, kunder och branschkollegor samlas i Malmö när världens största evenemang inom produktinformationshantering går av stapeln: PIMpoint Europe 2024.

 Värd för PIMpoint Europe 2024 är inriver, det ledande mjukvaruföretaget inom produktinformationshantering, PIM.

PIMpoint Europe 2024 belyser inrivers kundframgångar

Rohit Goyal, VD på inriver / Kid Franzen som fotograf

Under konferensen, som i år fokuserar på AI, digital transformation, hållbarhet och att nyttja PIM för att driva tillväxt och lönsamhet, tillkännages också årets mottagare av PIMpoint Europe Awards.

Bland de kunder som visas upp finns bland annat globala varumärken som Pandora, Michelin, Prysmian, Matas, HENDI, BrandAlley, SAP, och Microsoft. I nära samarbete med inriver arbetar dessa världsledande PIM-användare med att skapa, berika och syndikera produktionformation över en mängd olika kanaler och marknadsplatser. Något som ger dem stora fördelar på globala marknader.

– Vår vision är att bli det största och mest efterfrågade varumärket på smyckesmarknaden. För att förverkliga denna vision har vi tagit oss an utmaningen att skapa en solid grund som kan stödja vår expansiva tillväxt. Med över 750 miljoner besökare på mer än 100 marknader och med 16 000 butiksanställda som är dedikerade till att hjälpa våra kunder, var behovet av att centralisera och organisera vår produktinformation avgörande. inrivers PIM-lösning har varit hörnstenen i den transformationen, säger Gretar Thorsteinsson, Lead Product Manager på Pandora.

Under PIMpoint Europe 2024 tillkännages även mottagarna av 2023 års inriver-priser. Utmärkelserna syftar till att lyfta fram organisationer och individer som drivit förändring inom e-handel och produktinformation under det gångna året. Årets PIMpoint Europe Award-vinnare är:

  • 2023 Customer Ambassador of the Year, EMEA — Troels Kjærgaard Christensen, GN Hearing 
  • 2023 Partner of the Year, EMEA — CTAC 
  • 2023 Partner Project of the Year, EMEA — Columbus Sweden AB project at BrandAlley UK
  • 2023 Alliance Partner of the Year, Global – SAP 
  • 2023 Partner Ambassador of the Year, Global — Roy Eriksson, Consid
  • 2023 Community Ambassador of the Year, Global — Danny Langlois, Omegapoint

– Årets pristagare har gjort enastående satsningar på innovation och tillväxt, ofta genom att ställa om sina organisationer för att anpassa sig till ny teknik. Det är inspirerande att se våra kunder och partners leda vägen när PIM-branschen anpassar sig till föränderliga marknadsförhållanden och regleringar. Å inrivers vägnar vill jag tacka varje pristagare för deras partnerskap och ledarskap, säger Rohit Goyal, VD på inriver.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00