Svenska Two Stone IT och Noll7Noll utmärkte sig på Barracudas partnerevent
Hem SÄKERHET Svenska Two Stone IT och Noll7Noll utmärkte sig på Barracudas partnerevent

Svenska Two Stone IT och Noll7Noll utmärkte sig på Barracudas partnerevent

Publicerat av: Redaktionen

Two Stone IT lyckades kamma hem utmärkelsen årets partner i Norden vid det nyligen genomförda eventet Barracuda Discover24 EMEA i Vilamoura, Portugal.

Noll7Noll tog samtidigt hem utmärkelsen ”Rising Star” i Norden.

Svenska Two Stone IT och Noll7Noll utmärkte sig på Barracudas partnerevent

Motiveringen bygger bland annat på Two Stone IT:s förmåga att på mindre än två år framgångsrikt bygga sin verksamhet nästan helt på Barracuda-lösningar. I Noll7Nolls fall motiveras utmärkelsen bland annat med att företaget på kort tid gjort flera affärer och haft en tillväxt på nära 400 procent.

– Det här stärker såklart vår position och trovärdigheten för det vi gör. Med tanke på att vi inte funnits så länge är det ett kvitto på vår position som partner till Barracuda. Att vi är delaktiga i utvecklingen av tjänster och att de tror på det vi bygger över tid, säger Daniel Ekroth, IT-chef på Sparc Group där Two Stone IT ingår.

– Att få motta utmärkelsen Rising Star i Norden från Barracuda är en stor utmärkelse för oss på Noll7Noll. Vi har under de senaste åren byggt vår organisation för att kunna ge bästa möjliga support och utbud till företag som har en IT-miljö att säkra. Partnerskapet med Barracuda är en enormt viktig pusselbit i vårt erbjudande. Tack vare den bredd, kompetens och erfarenhet som Barracuda har kan vi skräddarsy våra lösningar utifrån varje enskild kunds förutsättningar, kommenterar Robin Skanelid, vd, Noll7Noll.

– Både Two Stone IT och Noll7Noll är väldigt bra exempel på vad som händer när man matchar varandras engagemang, kompetens och vilja att göra skillnad hos slutanvändarna. Det är två riktigt värdiga vinnare med ett starkt driv och en vilja att hela tiden utvecklas. Nu ser vi fram emot att fortsätta växa tillsammans, säger Peter Graymon, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

Juryns motivering Two Stone IT – “Regional Partner of the Year – Nordics”

Two Stone IT har varit partner i mindre än två år men visade direkt de högsta ambitionerna och 100 procents lojalitet genom att ta fram en strategi för att bygga sin verksamhet nästan helt på Barracudas lösningar. De fungerar som ambassadörer som talar vid evenemang och med media. De har till och med skaffat andra Barracuda-partner för att växa ännu snabbare. De har gått från noll till 400 000 dollar på mindre än två år och har potential att bli vår första miljonpartner. För att ligga i täten investerar de också djärvt och gärna i vår senaste teknik. De utsågs till Rising Star förra året och har nu tagit steget upp till de finaste utmärkelserna. Det är ett nöje att arbeta med alla fantastiska människor på Two Stone IT.

Juryns motivering Noll7Noll – ”Rising Star – Nordics”

Efter några bra inledande erfarenheter och affärer bestämde sig Noll7Noll för ett par år sedan att satsa allt på Barracuda. Nu har man som hybridpartner ett hundraprocentigt engagemang i hela vår portfölj och en tillväxt på nära 400 procent, vilket genererat nästan 400 000 dollar i intäkter. De har även investerat i fler säljare och skaffat ytterligare partner för att påskynda resan med Barracuda. Noll7Noll kan mycket väl bli ytterligare en miljonpartner i år.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00