Rimini Street lanserar VMware-erbjudande
Hem VMWARE Rimini Street lanserar VMware-erbjudande

Rimini Street lanserar VMware-erbjudande

Publicerat av: Redaktionen

Global ledare av support-, säkerhets– och konsulttjänster för tredjepartsprogramvara som Oracle- och SAP utökar nu sitt erbjudande till att omfatta även VMware-produkter

 Rimini Street, den ledande leverantören av tredjepartssupport för Oracle- och SAP-programvara samt partner till Salesforce och AWS, lanserar nu Rimini Support, Rimini Protect och Rimini Consult för VMware-produkter.

Rimini Streets tjänster för VMware gör det möjligt för kunder med eviga licenser att fortsätta använda systemen i många år framöver.

Hos Rimini Street för de får prisbelönt support med garanterat svar från en tekniker inom 10 minuter, dygnet runt, året om. Prissättningen liknar de nuvarande supportavgifterna som företagen idag betalar till VMware.

– Många organisationer som använder VMware-produkter står inför betydande årliga avgiftshöjningar från VMware. Dessa organisationer söker ett alternativt, heltäckande supportprogram för smidig, tillförlitlig och långsiktig drift av deras VMware-infrastruktur. Rimini Street erbjuder nu ett sådant program, vilket bygger på företagets prisbelönta, affärskritiska supporttjänster som används av tusentals kunder i över 100 länder, säger Seth Ravin, VD för Rimini Street.

Förläng livslängden för VMware evighetslicenser

VMwares plötsliga övergång till en prenumerationsbaserad licensmodell, med påtvingad buntning av produkter, gör att kunder med eviga licenser behöver tid för att analysera hur de påverkas. De måste avgöra om de ska acceptera den nya licensmodellen och avgifterna, förhandla nya villkor eller byta virtualiseringsplattform. Genom att välja Rimini Support för VMware får organisationer tid att analysera och fatta beslut, samtidigt som de får premiumsupport för sin nuvarande VMware-infrastruktur med många års livslängd kvar.

– Våra kunder har gjort betydande investeringar i sin nuvarande VMware-infrastruktur och söker ofta råd från Rimini Street om hur de kan fortsätta utnyttja sin beprövade VMware-plattform samtidigt som de får bästa möjlig support till ett överkomligt pris. Rimini Street erbjuder nu en unik och innovativ supportlösning för VMware, med omedelbar tillgänglighet, säger Craig Mackereth, vice vd för global supportleverans på Rimini Street.

– Rimini Street ger exceptionellt stöd för vår nuvarande plattform för företagsprogramvara. Vi har nu möjlighet att förlänga livslängden för våra befintliga VMware-produkter i flera år framöver och få exceptionell support för vår VMware-infrastruktur genom Rimini Street, säger Kentaro Yamamoto, general manager, IT-strategiavdelning på JSR Corporation, en Japanbaserad, global kemikalietillverkare för halvledare.

Rimini Street lanserar VMware-erbjudandeEn trio av kraftfulla, beprövade lösningar är nu tillgängliga för VMware

Rimini Support för VMware: Premium, global 24/7/365-support och rådgivningstjänster med branschledande SLA, och inkluderar:

 • Dedikerade supporttjänster för konfiguration, prestanda, installation, uppgradering och anpassning
 • En namngiven primär supporttekniker med i genomsnitt 15 års erfarenhet
 • SLA med garanterad 10-minuters svarstid för kritiska fall
 • Rimini Streets patenterade AI-teknik, Case Assignment Advisor, som ger tekniker möjlighet att lösa ärenden snabbare genom att rekommendera den bästa teknikern baserad på 40+ faktorer

Rimini Protect för VMware: Proaktivt, snabbt och kostnadseffektivt säkerhetsskydd mot kända och okända hot samt sårbarheter, och inkluderar:

 • Vägledning om att minska risker genom att stärka konfigurationen av VMwares ekosystem
 • Rimini Streets egenutvecklade säkerhetsanalyser (SVAR), underrättelserapporter som inkluderar begränsningsalternativ och strategier
 • Zero Day-rapportering
 • Nivå 1 Säkerhetsbedömningar

Rimini Consult för VMware: Expertkonsulttjänster för att hjälpa identifiera bästa väg framåt och hjälpa till att anpassa teknikstrategin till affärsmålen. Tjänsterna inkluderar:

 • Teknisk och applikationsvägledning och strategi
 • Teknologibedömningar
 • Licensrådgivning
 • Interoperabilitet och integration
 • Personal och kompetenshöjning
 • Molnmigreringar

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00