Sigma Technology får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024 av Deloitte
Hem TEKNIK Sigma Technology får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024 av Deloitte

Sigma Technology får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024 av Deloitte

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology, ett ledande teknikkonsultbolag, har utnämnts till ett av Sweden’s Best Managed Companies för sjätte året i följd, därmed säkrande sin ledande ställning.

Priset är ett bevis på företagets engagemang att utmärka sig inom fyra nyckelområden: strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

Sweden’s Best Managed Companies är ett prestigefullt erkännande som hyllar enastående prestationer och etablerades av Deloitte 2018. I den senaste genomgången så har en oberoende jury utvalt 21 företag, bland dem Sigma Technology.

– Vi är hedrade över att ha fått priset Sweden’s Best Managed Company för vårt sjätte år i rad, säger Carl Vikingsson, vd för Sigma Technology Group. Utmärkelsen är ett vittnesmål över vårt talangfulla teams hängivenhet och ambitiösa arbete, som kontinuerligt strävar efter att leverera exceptionella resultat till våra kunder. När vi blickar framåt, så kommer vi fortsatt vara engagerande i att driva innovation, främja inkludering, och att positiv påverka samhället.

Som föregångare inom Cloud, Digital Transformation, Produktinformation och Embedded & Software-design, så fortsätter Sigma Technology sin ambitiösa strävan att rankas bland marknadens topp 3.

Carl Vikingsson kommenterar fortsatt:

– I år så fortsätter vi inte bara att tillhandahålla förstklassiga tjänster inom redan etablerade affärsområden, vi expanderar också vårt tjänsteutbud till att inkludera ERP-tjänster, CIO-rådgivning och licenshantering. Detta övergripande tillvägagångssätt tillåter oss att sköta allt för våra klienter, vägledande dem under varje steg på deras resa mot digitalisering. Vårt senaste förvärv i Kosovo har dessutom breddat vår pool av talanger och stärkt vår utlandsbaserade leveransförmåga, vilket säkerställer att vi kan leverera exceptionell service till ett kostnadseffektivt pris.

– Men denna tillväxt handlar inte enbart om våra kunder, fortsätter Carl. Nya tjänsteutbud betyder att ta sig an nya utmaningar, skaffa sig nya kunskaper och att få chansen att ligga i framkanten för den senaste tekniken. Den stärker också vår globala närvaro, bidrar till ännu mer samarbete mellan olika team, och främjar kulturutbyte och att möta nya människor.

– Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 21 bolag och fira deras framgångar. Samtliga bolag på årets lista visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa välfungerade processer och en positiv kultur, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Sigma Technology får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024 av DeloitteSigma Technologys engagemang för hög kvalité, innovation och hållbarhet, har gett företaget utmärkelserna Best Managed Company och en ranking bland de topp 5 Sveriges Bästa Arbetsgivare av Universum. Företaget stärker därmed sitt rykte som en trygg arbetsgivare och stabil partner inom teknikindustrin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00