Tryckvakt med fail-safe-system för omedelbar respons
Hem TEKNIK Tryckvakt med fail-safe-system för omedelbar respons

Tryckvakt med fail-safe-system för omedelbar respons

Publicerat av: Redaktionen

SUCO lanserar nu sin andra generation tryckvakter, den nya PLUS-serien, som innebär extra elektroniska funktioner som kan anpassas efter kundens eller applikationens behov.

Nya funktioner för anpassning och säkerhet

En av de mest framträdande funktionerna är NAMUR, som inkluderar en fail-safe diagnosfunktion med kortslutnings- och kabelbrottsdetektering.

Tillförlitlighet i säkerhetskritiska tillämpningar

I säkerhetskritiska tillämpningar är tillförlitlighet och överensstämmelse med standarder avgörande. Här tar SUCO:s tryckvakt PLUS NAMUR en central plats.

Tryckvakt med fail-safe-system för omedelbar respons

Tryckvakt Plus, slutande eller brytande med kabelbrottsdetektering | SUCO | OEM Automatic

Extra säkerhetsfunktioner för kritiska miljöer

Med NAMUR-diagnosfunktionen, inklusive skyddsfunktion via varistor och NTC / PTC-termistor, erbjuder SUCO en extra nivå av säkerhet genom att upptäcka kortslutningar och kabelbrott.

Snabb reaktion vid avvikelser för ökad trygghet

En unik egenskap hos SUCO:s tryckvakt PLUS NAMUR är dess förmåga att implementera ett fail-safe-system, vilket innebär att enheten omedelbart växlar till ett säkert läge vid fel eller avbrott.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00