3stepIT ingår nytt samarbete med Skytech Control
Hem DIGITALA VERKTYG 3stepIT ingår nytt samarbete med Skytech Control

3stepIT ingår nytt samarbete med Skytech Control

Publicerat av: Redaktionen

3stepIT, experter på cirkulär IT, ingår ett nytt strategiskt partnerskap med Skytech Control, ett norskt teknikföretag som erbjuder medarbetarcentrerad automation och digitala lösningar.

Samarbetet kommer att ge fördelar för både företag och anställda.

Som en del i avtalet mellan 3stepIT och Skytech Control kommer 3stepIT att kunna erbjuda sina kunder 3stepIT Control, en ny tjänst som drivs av Skytech Control.

Tjänsten syftar till att ge betydande produktivitetsvinster för företag genom att automatisera anställdas onboarding och offboarding, hantera lön och mer genom företagets eget HR-system.

3stepIT ingår nytt samarbete med Skytech ControlDet digitala verktyget är utformat för att stärka användarna genom att erbjuda dem flexibiliteten att välja sina föredragna enheter, få tillgång till inköpsprogram och automatisera arbetsflöden. Detta förbättrar processoptimering och överblick samtidigt som de anställdas nöjdhet ökar. Tack vare 3stepIT:s expertis inom cirkulär IT, stöttar tjänsten ansvarsfullt agerande och medarbetares hantering av IT-utrustning genom hela livscykeln.

3stepIT Control kommer initialt att rullas ut på de nordiska marknaderna som en del av företagets standarderbjudanden för livscykelhantering. Tillgänglighet på de andra europeiska marknaderna, som omfattas av BNP Paribas 3 Step IT Joint Venture, kommer under de kommande månaderna.

– På 3stepIT tror vi att medarbetare blir som mest produktiva och effektiva när de får förtroende och ansvar. Genom att utrusta dem med en heltäckande digital plattform för att välja sin utrustning, hantera avgifter, komma åt köpprogram och återanvändning av enheter skapar vi ett kraftfullt ekosystem där tekniken stärker de anställda och där de anställda kan frigöra teknikens potential. Vi är entusiastiska över partnerskapet med Skytech Control och vi är övertygade om att detta kommer att bli en game-changer för våra företag och våra kunder, säger Jakob Lagander, vd på 3stepIT.

– Vi är glada över att samarbeta med 3stepIT för att dela med oss av vår avancerade automation och digitala verktyg till en bredare publik. Detta samarbete markerar en viktig milstolpe för Skytech Control, då vi kan dra nytta av 3stepIT:s omfattande marknadsräckvidd och expertis inom hållbara, kostnadseffektiva och säkra IT-lösningar, säger Tore Krogstad, vd på Skytech Control, och tillägger:

– Genom att kombinera våra styrkor strävar vi efter att optimera hur företag hanterar sin teknik och tillhandahåller sömlösa, effektiva och hållbara lösningar som gynnar både företag och deras anställda. Detta partnerskap understryker vårt engagemang för innovation och vårt uppdrag att förbättra den digitala arbetsplatsens upplevelse.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00