Cloud Family växer snabbt i Norden - vinner tävlingen "AWS Partner Prospecting League Ingram Micro"!
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Cloud Family växer snabbt i Norden

Cloud Family växer snabbt i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Cloud Family AB har på kort tid visat sig kunna etablera en stark plats på marknaden.

Techföretaget erbjuder en säker ML/AI-baserad plattform för automatiserade kostnadsbesparingar på tjänster från Amazon Web Services (AWS) och kammade nyligen hem förstapriset i tävlingen “Partner Prospecting League Ingram Micro”!

Tävlingen utlyses två gånger varje år och innebär att man mäter hur många affärsmöjligheter som registreras hos AWS av de deltagande företagen.
Cloud Family växer snabbt i Norden - vinner tävlingen "AWS Partner Prospecting League Ingram Micro"!

Bild på grundarna till Cloud Family. Foto: Melisha Linnell.

Ingram Micro som organiserar tävlingen är en av världens största IT-distributörer och en strategisk partner till AWS för support av partnerföretag. Syftet med tävlingen AWS Partner Prospecting League Ingram Micro är att synliggöra och belöna det hårda arbete och resultaten som AWS partners uppnår.

“Vi är mycket glada att kunna tillkännage Cloud Family som vinnare av vår AWS Partner Prospecting League 2023. Cloud Family är ett spännande, snabbt växande företag som vi är glada att arbeta med på Ingram Micro”, säger Roy Olsson, Business Development Manager, Ingram Micro Cloud.

“Vi är oerhört glada över att vinna denna PPL. Marknadsföringspriset kommer att passa perfekt för att fortsätta accelerera tillväxten av Cloud Family – som just nu är ett av Nordens snabbast växande. Vi är tacksamma för det fantastiska stöd vi får från både Ingram Micro och AWS”, säger Jonatan Redvik, VD, Cloud Family AB.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00