Advenica går med i WASP Research Arena for Operational Data
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Advenica går med i WASP Research Arena for Operational Data

Advenica går med i WASP Research Arena for Operational Data

Publicerat av: Redaktionen

Advenica går med i forskningsarenan WASP Research Arena for Operational Data, där Bolaget tillsammans med forskare och industripartners kommer att bedriva forskning inom området för datadriven drift av system.

Tillsammans med övriga bolag inom forskningsarenan kommer nya konceptlösningar och demonstrationer tas fram.

Advenica går med i WASP Research Arena for Operational Data

Advenica går med i WASP Research Arena for Operational Data

WASP Research Arenas (WARA) är en brygga mellan forskning och industri som erbjuder en plattform för samverkan mellan ledande forskning och industri. Det skapar en möjlighet till att bidra till signifikanta genombrott för industrin inom dess forskningsområden. Området Operational Data (Ops) är en nyligen etablerad och dynamisk arena designad för att ge svensk industri och akademi en plats för att adressera de svåraste utmaningarna inom forskningen på området för operationell och driftsdata.

Det är en unik möjlighet att både validera och förfina teoretiska antagande i en verklighet som är relevant för industrin.

För Advenica innebär medlemskapet att Advenica kan stärka sin förmåga att kontinuerligt utveckla, förbättra och upptäcka nya produkter. Det kommer också att ge Bolaget möjlighet att dela med sig av den breda expertisen inom cybersäkerhet. Läs mer om WASP och WARA-Ops.

”Vi är glada att välkomna Advenica till WASP Research Arena for Operational Data. De tillför ett viktigt och välbehövligt säkerhetsperspektiv till samarbetet, vilket gynnar många WASP-forskare och fakultetsmedlemmar” säger Johan Eker, Co-Project Manager WARA Ops, Adj. member AMG, Principal Researcher, Ericsson Research och Paul Townend, Co-Project Manager WARA Ops, Associate Professor, Department of Computing Science, Umeå Universitet.

Av Advenica

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00