Affärsnyttan och hur du implementerar AI på riktigt - kostnadsfritt webinar
Hem EVENT Affärsnyttan och hur du implementerar AI på riktigt – kostnadsfritt webinar

Affärsnyttan och hur du implementerar AI på riktigt – kostnadsfritt webinar

Publicerat av: Redaktionen

AI är just nu – utan tvekan – en av de mest banbrytande teknologierna i näringslivet och i samhället just nu.

Under presentationen utforskar vi hur AI kan stärka ditt företags konkurrenskraft genom effektivitet, produktivitet och nya affärsmöjligheter.

Vi diskuterar hur du kommer igång med AI i ditt företag, vilka förutsättningar som krävs, och hur du går från småskaliga projekt till skalbarhet.

Vi diskuterar också hanteringen av känslig data och dess betydelse för en framgångsrik AI-implementering.

Vi tar upp viktiga aspekter såsom ledningens engagemang, data och kompetensbehov för att lyckas med AI, men går också igenom ett antal fundamentala förutsättningar som förändrats och hur förändringar i lagar och regler påverkar verksamhets- och IT-strategier.

Affärsnyttan och hur du implementerar AI på riktigt - kostnadsfritt webinarAlgorithma är ett svenskt strategirådgivningsbolag som hjälper företag att skapa affärsvärde genom att driva innovation, strategi och transformation med hjälp av ny teknik.

Eventet är kostnadsfritt och sänds live 29 maj kl 14-15.

Anmäl dig till Elastx Cloud-Fika här

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00