Cisco fullföljer förvärvet av Splunk
Hem LEVERANTÖRCISCO Cisco fullföljer förvärvet av Splunk

Cisco fullföljer förvärvet av Splunk

Publicerat av: Redaktionen

Det är en ny dag för dina data. Cisco kommer, med kraften i Splunk, att revolutionera sättet som verksamheter fångar upp data för att sammankoppla och skydda alla delar av organisationen.

Nyhetssammanfattning

  • Cisco är nu i en unik position för att ge kraft till, skydda och främja AI-revolutionen för sina kunder
  • Cisco kommer att sammanfoga nätverkets styrkor med marknadsledande lösningar för säkerhet och observerbarhet
  • Med Splunk blir Cisco ett av de största globala mjukvaruföretagen

Cisco har idag meddelat att man slutfört förvärvet av Splunk, och lägger därmed grunden till att leverera oöverträffad synlighet och insikter över hela en organisations digitala fotavtryck.

För att växa i den nya digitala eran måste organisationer sammankoppla och skydda allt de gör. De behöver koppla samman människor, platser, applikationer, data och enheter som driver deras verksamhet samtidigt som de skyddar hela deras digitala fotavtryck från cybersäkerhetshot, driftstopp och andra kritiska affärsrisker.

Cisco kommer att tillföra nätverkets fulla kraft, tillsammans med marknadsledande säkerhets- och observerbarhetslösningar, för att leverera en enhetlig bild i realtid av hela det digitala landskapet, vilket hjälper team att proaktivt försvara kritisk infrastruktur, förhindra avbrott och förfina nätverksupplevelsen.

”Vi är glada över att officiellt välkomna Splunk till Cisco”, säger Chuck Robbins, Ciscos CEO och styrelseordförande. ”Som ett av världens största mjukvaruföretag kommer vi att revolutionera hur våra kunder utnyttjar data för att ansluta och skydda alla aspekter av sin organisation när vi hjälper till att driva och skydda AI-revolutionen.”

Cisco fullföljer förvärvet av Splunk”Att förena Splunk och Cisco kommer att tillföra ett enormt värde till våra gemensamma kunder över hela världen”, säger Gary Steele, Executive Vice President, General Manager, Splunk. ”Kombinationen av Cisco och Splunk kommer att ge verkligt heltäckande synlighet och insikter över en organisations hela digitala fotavtryck, vilket ger en oöverträffad nivå av motståndskraft genom den mest omfattande och kraftfulla produktportföljen för säkerhet och observerbarhet på marknaden.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00