Pax8:s nya marknadsplats använder AI för att ge molntjänstköpare rätt erbjudanden
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Pax8:s nya marknadsplats använder AI för att ge molntjänstköpare rätt erbjudanden

Pax8:s nya marknadsplats använder AI för att ge molntjänstköpare rätt erbjudanden

Publicerat av: Redaktionen

Idag använder 30 000 Managed Service Providers (MSP:er) över hela världen Pax8:s marknadsplats för att erbjuda molntjänster till små och medelstora företag.

Med den senaste lanseringen får de nu tillgång till ännu fler och bättre verktyg för att leverera säkra och tillväxtdrivande lösningar till sina kunder.

De största nyheterna i Pax8 Marketplace är två nya funktioner:

Opportunity Explorer, som använder AI och data för att hjälpa MSP:er att identifiera nya affärsmöjligheter och ta fram skräddarsydda erbjudanden för sina kunder.

Storefront, en lösning som gör det enkelt för MSP:er att skapa anpassade portaler för kunder som vill erbjuda självbetjäning till sina anställda.

“Med denna lansering ger vi våra partners runt om i Norden bättre verktyg för att hitta nya affärer. Samtidigt introducerar vi tekniska innovationer i vår tjänst som gör det enklare för dem att leverera förstklassiga lösningar till sina kunder,” säger David Treiberg, försäljningschef på Pax8 i Norden och Baltikum.

Pax8:s nya marknadsplats använder AI för att ge molntjänstköpare rätt erbjudanden

David Treiberg, försäljningschef på Pax8 i Norden och Baltikum

Pax8 Marketplace är en innovativ plattform med ett dynamiskt och datadrivet gränssnitt, som skiljer sig från traditionella och statiska kataloger. Marknadsplatsen är särskilt framtagen för MSP:er och erbjuder omfattande möjligheter till visualisering av data, vilket underlättar identifiering och hantering av affärsmöjligheter och säkerhetsluckor. Den data som genereras vid användning av marknadsplatsen kan också användas för bättre kundinsikter och datorstödda affärsanalyser.

Bland andra nya funktioner finns:

  • Catalog, med smart sökning och avancerade sorteringsmöjligheter.
  • Multi-cart, där ordrar kan förberedas och läggas vilande fram till beställning.
  • Quotes, med sömlös process från offert till beställning. Mallar för att enkelt och snabbt skapa och publicera nya offerter samt att följa status för pågående offerter.
  • Solutions, där färdiga urval av produkter som överensstämmer med kunders behov kan Samma bibliotek kan sedan återanvändas till fler kunder.

Lanseringen av den nya marknadsplatsen sker den 12 juni på evenemanget Beyond 2024, med över 2 500 deltagande inklusive partners, leverantörer och särskilt inbjudna gäster. Pax8-partners som deltar i Beyond 2024 kommer att få omedelbar tillgång till de nya funktionerna.

Pax8 Marketplace blir tillgänglig i Norden från den 17 juni.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00