NinjaOne lanserar Mobile Device Management för att effektivisera IT, simplifiera säkerheten och öka produktiviteten
Hem NINJAONE NinjaOne lanserar Mobile Device Management för att effektivisera IT, simplifiera säkerheten och öka produktiviteten

NinjaOne lanserar Mobile Device Management för att effektivisera IT, simplifiera säkerheten och öka produktiviteten

Publicerat av: Redaktionen

 NinjaOne, en ledande IT-plattform för hantering, säkerhet och synlighet av endpoints, meddelade idag att man har utökat sin plattform med hantering av mobila enheter (MDM).

Den nya lösningen ökar medarbetarnas produktivitet och minskar komplexiteten, riskerna och kostnaderna för IT-team genom att hantera Android- och Apple-mobila enheter och endpoints i en enda, intuitiv konsol.

Med introduktionen av MDM har NinjaOne nu täckning för endpoints och enheter utöver enhetlig hantering av endpoints.

NinjaOne lanserar Mobile Device Management för att effektivisera IT, simplifiera säkerheten och öka produktiviteten

Organisationer arbetar med fler endpoints än någonsin och medarbetarna använder i allt högre grad mobila enheter för att få jobbet gjort. Enligt analysföretaget Enterprise Strategy Group* (ESG) använder 70 procent av de anställda fyra eller fler terminalenheter varje dag,ccording. Mobila enheter som inte hanteras ökar organisationens attackyta och begränsar medarbetarnas produktivitet. Organisationer behöver insyn i och kontroll över användarnas mobila enheter för att se till att de är korrekt konfigurerade, kompatibla, säkra och funktionella.

”Moderna organisationer drivs av endpoints, och i takt med att antalet mobila enheter som har åtkomst till företagsnätverk ökar har det blivit alltmer utmanande för IT-team att hantera och säkra dem på rätt sätt”, säger Gabe Knuth, Senior Analyst, på TechTargets Enterprise Strategy Group. ”Organisationer som vi ger råd till vill minska antalet verktyg de använder och komplexiteten i sin tekniska stack. IT behöver i slutändan en heltäckande lösning för endpoint management som förenar alla enheter för att hålla medarbetarna produktiva och minimera riskerna.”

NinjaOne MDM ger IT-partners och IT-teams möjlighet att automatisera, kontrollera och implementera policyer för en rad olika mobila enheter (smartphones, surfplattor, IoT-enheter etc. ) i stor skala, vilket ger organisationer konsekvens och effektivitet i sin endpoint-hantering och en förbättrad säkerhetsposition. Viktiga fördelar med NinjaOne MDM är bland annat

  • Minskad komplexitet och minskade kostnader – NinjaOne MDM ger IT-partners och IT-teams centraliserad endpoint-hantering och insyn i alla endpoints, från smartphones till servrar, på ett och samma ställe. Att ha alla enheter i en enda konsol gör det möjligt att konsolidera verktygen och förbättra effektiviteten.
  • Förbättrad hantering och säkerhet för mobila enheter – Med insyn i och kontroll över mobila enheter kan organisationer snabbt skapa och tillämpa policyer i stor skala, vilket minskar attackytan och minimerar riskerna.
  • Mer produktiva, nöjda och säkra slutanvändare – Med NinjaOne MDM kan organisationer distribuera applikationer till slutanvändarenheter, genomdriva policyer som möjliggör säkrare arbete och ge praktisk support via mobil skärmdelning, vilket ger snabbare tid till lösning när problem uppstår.

”Mobila enheter blir en allt större del av hur våra medarbetare arbetar, men det är svårt att hålla reda på, hantera och säkra dessa enheter. Det är vårt mål att förse våra medarbetare med den teknik de behöver för att vara så produktiva som möjligt, och därför vände vi oss till NinjaOne för hantering av mobila enheter”, säger Ernie Turner, IT-chef på Vetcor. ”NinjaOne har sparat tid och resurser åt våra tekniker genom att automatisera hanteringen av endpoints och samla alla enheter vi hanterar (servrar, bärbara datorer, smarta telefoner osv.) i en enda konsol. Nu har vi frigjort tid för att vara mer strategiska affärspartners och vi minskar organisationens risk- och attackyta.”

”Endpoints utvecklas ständigt och fler anställda än någonsin tidigare använder mobila enheter i arbetet, så det är viktigt att marknaden anpassar sig till kundernas behov i takt med att arbetsvanor och endpoints förändras. Idag måste IT-team se till att alla mobila enheter är kompatibla, uppdaterade och säkra för att säkerställa att deras anställda kan göra sitt bästa”, säger Sal Sferlazza, VD och medgrundare på NinjaOne. ”NinjaOne MDM konsoliderar de många olika enheter som IT-team hanterar i en enda konsol, vilket ger ett enkelt sätt att förbättra säkerheten och produktiviteten samtidigt som tid och resurser frigörs.”

För att lära dig mer om NinjaOne MDM besök: https://www.ninjaone.com/sv/mdm/.

*Enterprise Strategy Group, en division av TechTarget, forskningspublikation, Managing the Endpoint Vulnerability Gap: Konvergensen mellan IT och säkerhet för att minska exponeringen; Dave Gruber, Principal Analyst; Gabe Knuth, Senior Analyst; och Bill Lundell, Director of Syndicated Research; maj 2023

Om NinjaOne

NinjaOne automatiserar de svåraste delarna av IT och ger mer än 17 000 IT-teams insyn, säkerhet och kontroll över alla enheter. NinjaOne-plattformen har visat sig öka produktiviteten samtidigt som den minskar risker och IT-kostnader. NinjaOne rankas konsekvent som nummer 1 för sin support i världsklass och är den högst rankade programvaran på G2 i sju kategorier, inklusive endpoint-hantering, fjärrövervakning och -hantering samt patchhantering.

Testa NinjaOne gratis på https://www.ninjaone.com/sv/kostnadsfri-provperiod-formular.

Kontakt för media:

press@ninjaone.com

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00