Devoteam köper upp ServiceNow-konsultföretaget ProCori och stärker sin position i Norden
Hem ITKONSULTFÖRETAG Devoteam köper upp ServiceNow-konsultföretaget ProCori och stärker sin position i Norden

Devoteam köper upp ServiceNow-konsultföretaget ProCori och stärker sin position i Norden

Publicerat av: Redaktionen

IT-konsultföretaget Devoteam meddelar i dag att de har förvärvat svenska ProCori, ett Göteborgsbaserat konsultföretag verksamt i Norden, som förser med tjänster från plattformsföretaget ServiceNow.

Detta strategiska förvärv utökar Devoteams närvaro i Norden och stärker bolagets förmåga att leverera skräddarsydda ServiceNow-lösningar till fler svenska och nordiska kunder.

Stärkt position i Sverige och Norden

– Vi är mycket glada över att välkomna ProCori till Devoteam N Platform-familjen, säger Henrik Madsen, VD för Devoteam N Platform i Norden. ProCoris djupgående kunskap om ServiceNow och starka kundrelationer passar perfekt ihop med våra tjänster. Det här förvärvet befäster vår position som den ledande ServiceNow-leverantören i Sverige och Norden och ökar värdet för våra kunder avsevärt.

Devoteam köper upp ServiceNow-konsultföretaget ProCori och stärker sin position i NordenUtökad expertis och marknadsandel

Förvärvet av ProCori sammanför två branschledande företag med en gemensam vision om att leverera utmärkta ServiceNow-lösningar till svenska och nordiska företag och myndigheter. Devoteam kommer stärka sin närvaro på den svenska marknaden, medan ProCori får tillgång till Devoteams omfattande tjänsteportfölj, globala räckvidd och branschledande expertis.

Fördelar för kunder och medarbetare

Sammanslagningen av Devoteam och ProCori skapar en stark enhet för att möta en växande efterfrågan på ServiceNow-lösningar i Sverige och Norden. Det sammanslagna företaget kommer att kunna erbjuda kunderna ett bredare utbud av lösningar och support för att hjälpa dem att uppnå sina mål för digital transformation.

– Sammanslagningen med Devoteam ger ProCori en enorm möjlighet att växa, säger Lars Oxelstedt, CSO på ProCori. Genom att kombinera vår expertis med Devoteams omfattande resurser och globala nätverk kan vi erbjuda våra kunder ett bredare utbud av lösningar och support. Vi är glada över att vara en del av ett team som kan påskynda vår tillväxt och ytterligare stärka våra kunders digitala transformationer.

Jan Granqvist, ordförande och CFO för ProCori, tillägger:
– Vi är glada över att börja detta nya kapitel som en del av en välrenommerad europeisk organisation. Våra medarbetare är hjärtat och själen i vårt företag och vi är fast beslutna att ge dem exceptionella möjligheter till tillväxt, framgång och personlig utveckling när vi går vidare tillsammans med Devoteam.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00