IT-säkerhetsleverantören ESET deltar i den årliga grillfesten Datanova BBQ
Hem SÄKERHETESET IT-säkerhetsleverantören ESET deltar i den årliga grillfesten Datanova BBQ

IT-säkerhetsleverantören ESET deltar i den årliga grillfesten Datanova BBQ

Publicerat av: Redaktionen

I en värld där det ständigt dyker upp nya digitala hot, är partnerskap och samarbete avgörande för att skydda organisationers data och integritet.

Nyligen tog IT-säkerhetsleverantören ESET tillfället i akt att delta i den årliga grillfesten Datanova BBQ.

Datanova är en av ESETs många återförsäljare runt om i landet.

IT-säkerhetsleverantören ESET deltar i den årliga grillfesten Datanova BBQ

Hamid Raziullah, vd på Datanova och Wahid Raziullah, vice vd och delägare i Datanova

Grillfesten, som hölls hos Datanova, blev till en informell och samtidigt betydelsefull mötesplats. Representanter från olika leverantörer minglade med gäster, både privatpersoner och företagare, som tagit sig till Datanovas lokaler i Angered. Eventet gav dem en möjlighet att bygga relationer utanför det traditionella affärssammanhanget och att stärka banden som redan finns.

”Vi tror starkt på att relationer är nyckeln till framgång i vår bransch”, säger Maria de la Motte, marknadschef på ESET.

”Att delta i evenemang som detta ger oss en chans att inte bara diskutera affärer, utan också att lära känna varandra på ett mer personligt plan. Det gör det lättare att förstå och stödja varandras behov och mål.”

IT-säkerhetsleverantören ESET deltar i den årliga grillfesten Datanova BBQ

”Att ha ESET närvarande på vår grillfest är en fantastisk möjlighet för oss och våra kunder”, säger Hamid Raziullah, vd på Datanova. ”Det ger oss inte bara chansen att visa upp deras produkter och tjänster, utan våra kunder kan interagera direkt med människorna som faktiskt jobbar på företaget. De man vanligtvis bara mailar eller pratar i telefon med. Det är jättekul att se ESET här tillsammans med våra andra leverantörer”, säger Hamid.

Under evenemanget kunde gästerna njuta av hamburgare från Rollin Bistros foodtruck, glass från Lejonet & Björnen och en avslappnad atmosfär medan de gick runt och pratade med de olika leverantörerna som deltog.

”Vi har arbetat med ESET i fler år än jag kan räkna på mina fingrar, och aldrig, aldrig har det varit något supportärendet som inte har lösts till alla kunders 100% belåtenhet. Ett riktigt bra nordiskt gäng bakom ett riktigt muskulöst program! ESET alla dar i veckan” säger Wahid Raziullah, vice vd och delägare i Datanova.

IT-säkerhetsleverantören ESET deltar i den årliga grillfesten Datanova BBQ

Samarbete och partnerskap är avgörande för att effektivt kunna hantera dagens komplexa IT-säkerhetsutmaningar. Genom att skapa tillfällen för interaktion och kunskapsutbyte, till exempel genom Datanova BBQ, fortsätter företag som ESET och Datanova att driva branschen framåt och ser till att både privatpersoner och företag håller sig trygga online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00