Dustins Voxicon-skärmar blir TCO certifierade
Hem DIGITALA VERKTYG Dustins Voxicon-skärmar blir TCO certifierade

Dustins Voxicon-skärmar blir TCO certifierade

Publicerat av: Redaktionen

För att möta den stora efterfrågan på mer hållbara IT-produkter börjar Dustin nu att sälja egna kontorsskärmar som är certifierade enligt TCO Certified.

Från och med den 1 juli är fyra skärmar av Dustins egna varumärke Voxicon hållbarhetscertifierade.

TCO Certified är världens ledande hållbarhetscertifiering för IT-produkter och ett verktyg som hjälper inköpare att arbeta med hållbarhet.

Dustins Voxicon-skärmar blir TCO certifierade

Joakim Aspelin, ansvarig för Large Corporate and Public på Dustin i Sverige

– Det finns en mycket stor efterfrågan på TCO-certifierade produkter och därför är vi väldigt glada över att vi nu kan erbjuda våra kunder skärmar som är certifierade enligt TCO Certified, säger Joakim Aspelin, ansvarig för Large Corporate and Public på Dustin i Sverige.

Skärmarna är de första av Dustins egna varumärken som blir TCO Certified. Till en början gäller det de fyra vanligaste kontorsskärmarna från Voxicon, men framöver hoppas man kunna bredda utbudet med ännu fler TCO-certifierade produkter.

– Dustin satsar mycket på cirkulär och hållbar IT och vi arbetar kontinuerligt med att minska vårt klimatavtryck i hela värdekedjan. Vårt mål är att ha en klimatneutral värdekedja år 2030 och en viktig del i det är att kunna hjälpa våra kunder att göra bättre val, säger Joakim Aspelin.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00