Första säkerhetsplattformen som är byggd för molnet
Hem SÄKERHET Första säkerhetsplattformen som är byggd för molnet

Första säkerhetsplattformen som är byggd för molnet

Publicerat av: Redaktionen

Nu släpper Palo Alto Networks marknadens första plattform för operativ hantering av cybersäkerhet som är optimerad för molnmiljöer.

Den nya versionen av Cortex XSIAM gör det möjligt att identifiera och stoppa cyberhot i molnet i realtid.

Cybersäkerhetsföretaget Palo Alto Networks presenterar ett genombrott för hur säkerhetsoperationscenter (SOC) kan skydda molnbaserad IT-infrastruktur. Nya Cortex XSIAM for Cloud är en lösning med integrerade molnspecifika säkerhetsverktyg i en enhetlig plattform, vilket gör detta till marknadens första SOC-plattform som är optimerad för molnmiljöer.

För organisationer som använder molnbaserade miljöer för att driva sina verksamhetssystem är det svårt att göra sin molninfrastruktur lika säker och skyddad som motsvarande lokala IT-infrastruktur. Traditionella cybersäkerhetslösningar arbetar i silos – oberoende av varandra – vilket betyder att de inte kan ge en god överblick över molninfrastruktur, tjänster och data.

Därför är det nödvändigt att införliva molnsäkerhet direkt i det operativa säkerhetscentret (SOC) där de säkerhetsansvariga övervakar verksamheten. Med de nya molnfunktionerna erbjuder Palo Alto Networks och Cortex XSIAM en intuitiv, AI-driven plattform för såväl övervakning som åtgärder mot cyberhot.

Första säkerhetsplattformen som är byggd för molnet– Att vi nu förstärker vår SOC-plattform med inbyggda molnfunktioner är ett betydande steg framåt för förmågan att skydda företag och deras infrastruktur. Cortex XSIAM for Cloud är ett konkret resultat av vårt engagemang för att erbjuda effektiva, enhetliga säkerhetslösningar som ger snabbare resultat och bättre säkerhet, säger Gonen Fink, chef för Cortex- och Prisma Cloud-produkterna på Palo Alto Networks.

Cortex XSIAM erbjuder bland annat:

  • Omfattande användargränssnitt och förenklade arbetsflöden: Inom den integrerade Cortex XSIAM-plattformen får SOC-analytiker ett nytt Cloud Command Center som ger fullständig överblick över molnresurser. Det betyder att säkerhetsteamet snabbt kan identifiera och agera på hot mot molnet.
  • Ny Cloud Security Agent: Prisma Cloud kombinerar kraftfulla funktioner för hantering av sårbarheter och efterlevnad, med Cortex och dess runtime-säkerhet och hotskydd i en ny agent, vilket utökar synligheten avsevärt och förenklar uppstart och drift
  • Direkt integrerad med hela verktygslådan för säkerhet i molnet: Den nya integrationen med Prisma Cloud förstärker funktionen hos Cloud SOC med information om säkerhetsstatus för molnresurser, med detaljerad händelsegruppering och enklare navigering.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00